Tényleg beteges vagyok?
A vőlegényem több mint két éve munkanélküli. Most lett volna lehetősége két hétre elmenni dolgozni, de messzebb tőlünk. Én nem akartam, hogy elmenjen és nem is megy.
A barátnőm azt mondta, hogy ez már nálam beteges, az meg aztán végképp gáz, hogy a szerelmem ennyi ideje nem dolgozik és így kapott az alkalmon, hogy én nem szeretném, hogy messze legyen tőlem és nem is ment. Szerintem normális vagyok. Én meg legyek itt magamban míg elmegy? Szerintetek?
Csak kisajátítod és társfüggő vagy. A magadfajták is kellenek, elrettentő példaként mindenképpen.
2 hét nem a világ vége, de ha ennyire nem kell a pénz és ennyire önző vagy, majd megszívod :)
Szerintem nem vagy normális. Mi bajod lett volna ha elmegy 2 hétre? Akkor mostantól soha nem mehet nélküled sehová? Inkább kutyát vegyél.
(A vőlegényed se lehet semmi, ha ennyi saját akarata nincs)
Nekem ez eddig tényleg nem tűnt fel. Nem is mondta soha senki, csak most szólt be a barátnőm. Pedig sosem mentünk egymás nélkül sehova, anyósom miatt majdnem még tovább tanulni sem mentem, mert azt mondta minek az, ne hagyjam itt a fiút, így bejártam a főiskolára, még kollégiumba sem mentem, pedig messze volt.
Ezt szoktam meg. Soha nem mondta senki, hogy ez így nem jó. Most meg már nem tudok nélküle menni sehova. Nem is szoktam max egy-egy napra, de akkor is mindig telefonálunk. És rossz érzés, mikor arra gondolok, hogy nélkülem megy valahova.
Felelőtlenek vagytok mind a ketten.Kár lenne ilyen mentalitással gyereket vállalnotok.
Egy párkapcsolatban nem elég a szerelem,hanem a bizalom a legfontosabb.Te pedig nem bízol a párodban.Ha azért nem csal meg,mert állandóan a szoknyád szélét fogja,akkor már elég nagy a baj.Nem zárhatod kalitkába,nem foghatod be a szemét,hogy ne nézzen más nőre vagy ne álljon szóba vele.
És a párod sem igazi férfi.Egy önérzetes férfi nem tűri el,hogy a nő tartsa el,hanem mindent megtesz,hogy saját keresete legyen.Ha pedig erről a te féltékenységed kedvéért lemond,nem is akar igazán dolgozni.
Ha nem változtatsz a hozzáállásodon,nem sok jót jósolok a kapcsolatotoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!