Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg beteges vagyok?

Tényleg beteges vagyok?

Figyelt kérdés

A vőlegényem több mint két éve munkanélküli. Most lett volna lehetősége két hétre elmenni dolgozni, de messzebb tőlünk. Én nem akartam, hogy elmenjen és nem is megy.

A barátnőm azt mondta, hogy ez már nálam beteges, az meg aztán végképp gáz, hogy a szerelmem ennyi ideje nem dolgozik és így kapott az alkalmon, hogy én nem szeretném, hogy messze legyen tőlem és nem is ment. Szerintem normális vagyok. Én meg legyek itt magamban míg elmegy? Szerintetek?

2009. nov. 22. 00:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
28%

normálisnak lehet hogy nem normlis,de énis ilyen vagyok,lesz@rom,ha más szerint ez nem normális

nekem is rosszul esik,ha csak 2 napra is elmegy akárhova nélkülem...de neki is ha én...pedig ez vagy melo vagy családlátogatosdi miatt van...

én akkoris azt szeretem,ha közel van...(még ha nem is látjuk minden nap egymást,kell a tudat,hogy 15kilométer,20perc,és ottlehetek)

melot emiatt nem vállalt el...észak-magyarországon lakunk (melo kevés,munkanélküliség nagy)...pesten ajánlottak neki melot kb 1 éve...miattam inkább maradt itt,és meloik kevesebbért...majd fél év mulva lediplomázok,és együtt el...külön soha,pedig külföldre énis mehetnék akár most is....de nem

munkanélküliség részét meg részben értem meg,nekem párom nem tudna otthon ülni tétlenül,diplomaoszto után 2 hétig nem volt csak állása,de 2 hétig kétségbe is volt esve:D

segits neki munkát keresni,gyerek bőven ráér még

előbb legyen hova érkeznie annak a babának

(sok "okosra" meg ne hallgass,énse féltékenységből nem szeretem ha messzebb van tölem a párom...)

22/L

2009. nov. 22. 07:25
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó! A kérdező féltékenységből nem akarja hogy elmenjen. Lehet te nem amiatt de a kérdező amiatt
2009. nov. 22. 08:26
 13/25 anonim ***** válasza:
31%
nem vagy beteges. Az a "beteges" inkább, hogy 2 évig nem volt munkája a pasidnak, és most meg külföldre akar kimenni . Most mindegy hogy 2 hétre, lehet hogy meghosszabbítják neki. Ha már "komolyan" tervezi veled a jövőt, ilyeneket is bele kellene kalkulálnia! Viszont az is igaz, hogy nagylány vagy már.
2009. nov. 22. 09:08
 14/25 anonim ***** válasza:
87%

Nem normális.

Akkor soha nem fog elhelyezkedni sehol, mert te féltékeny vagy???

Anyám, és az én fizetésemből ilyen embereket tartunk el!!!

Felháborító!!!

2009. nov. 22. 09:15
 15/25 anonim ***** válasza:
82%
fujj bazeg
2009. nov. 22. 09:40
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem teljesen normális! Ki tartja el?

Ilyen embernek inkább ne szülj gyereket, amíg rá nem jön, hogy ahhoz hogy eltudjon tartani egy családot, először tán munkát kéne szerezni. Ezt a kedves anyósnak is elmagyarázhatod!! Egész életedben nem tarthatod el, csak azért mert az előző munkahelyén rámozdult egy csaj. Lehet hogy a következőn is rá fog, de az is lehet, hogy a nagy semmit tevcben bevásárlás közben mozdul rá valaki legközelebb, sőt hogy jobbat mondjak, ő otthon van egész nap, simán összeszedhet valakit amíg te nem... Ezzel nem bántani akarlak, csak azt mondom naiv vagy! Ha meg akar csalni, úgy is megcsal, te állhatsz tótágast is, semmit sem számít.

Ha a srác normális lenne, akkor megmagyarázta volna neked, hogy ha már ilyen lehetősége adódott, legalább ezt a két hetet le kell dolgoznia, egy kis pénz áll a házhoz, nem azonnal hadakoznia, hogy ha te nem szeretnéd, ő nem megy sehova! Ez csak két hét! Az én akkor 4 hónapos kapcsolatom is ki bírt majd egy hónap távollétet, úgy hogy előtte és a mai napig is szinte minden napot együtt töltünk. Akkor egy több évesnek nem kéne kibírni? Nem megy világgá, nem lesz örökre így, csak két héét. Ha nem hagyod hogy dolgozzon, akkor hogy várod el tőle, hogy megteremtse a körülményeket egy babának?

2009. nov. 22. 11:06
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de nem normális dolog.... Felnőtt, egészséges ember, dolgoznia kellene. Te meg azért nem engeded, mert az előző munkahelyén is rámászott egy nő? Ilyen erővel ne engedd az utcára se, hátha ott is berántja a kapualjba egy nő..... Kissé magadhoz láncolod. Igaza van a barátnődnek, ez nem normális.
2009. nov. 22. 13:09
 18/25 A kérdező kommentje:

Otthon lakik, meg én is otthon lakok. Mi is Észak-Magyarországon lakunk. Volt munkája egy rövid ideig közben, de rosszul fizetett, meg sokat kellett menni, így felmondott. Tényleg elég szar munkahely volt.

Nem kifejezetten azért zavart volna, hogy elmegy, mert féltékeny vagyok. Jó azért is, de egyébként is, öt éve együtt vagyunk, sose megyünk külön, és akkor ő két hétre elmegy én meg maradjak itt és unjam halálra magam? Különben sem nagyon akart menni szerintem.

2009. nov. 22. 13:28
 19/25 A kérdező kommentje:
Elég naiv különben, meg a családja is, folyton arról beszélnek, hogy majd mekkora esküvőnk lesz, meg ilyesmi, nem tudom miből?
2009. nov. 22. 13:29
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Beteges. És ki tart el bennetek ha nem dolgoztok? Gondolom segélyen éltek abból amit én meg a férjem befizetünk!
2009. nov. 22. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!