Kezdek valakibe beleszeretni, akibe nem lenne szabad. Mit tegyek?
Nem is tudom hol kezdjem... Kb fél éve ismerek egy férfit,akivel egyre többet beszélünk,egyre jobban érdeklődik irántam,és egyre merészebb dolgokat mond.
Őszintén szólva nekem sem lenne közömbös,DE egyrészt sokkal idősebb,másrészt párom van,harmadrészt családja van,és az is bennem van,hogy hány másik nővel csinálhatja ezt.
Ezek elég nyomós okok,hogy megpróbáljam elutasítani.
Mielőtt bárki megkövezne ezért,szeretem a páromat,és sosem tudnám megcsalni.
Az igazság az,hogy valamilyen szinten tetszik a közeledése,de nagyon furcsa érzések vannak bennem,nem adnám fel a mostani életem érte.
Remélem csak egy fellángolás. Szerintetek?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Egyébként iszonyú lelkiismeret furdalásom van,pedig semmit nem tettem. Annyi,hogy szoktunk beszélni.
Elkerülni nem tudom,hiszen munkakapcsolat is valamilyen szinten,jó,ha heti egyszer találkozunk ezügyben.
Csak az a baj,hogy eléggé vonzónak tartom,de ugyanakkor szeretem a páromat!
Lehet,hogy ez így hülyén hangzik,de tényleg így van.
De az is bennem van,hogy ott a felesége, a gyereke,és ki tudja mennyi nővel csinálja még ezt amit velem...
Olyan bolond egy helyzet!
Én is jártam már így, néhány hétig, max 1-2 hónapig foglalkoztatott valaki, álmodoztam róla, hogy milyen lenne, ha..., aztán visszarángattam magam a földre és kész. Én nagyon szeretem a férjemet, a házasságunk is jó, csak ugye minden kapcsolatban vannak mély pontok, vagy épp "unalmas részek", amikor nem történik semmi. Ugyanakkor sosem csalnám meg, eddig 14 év alatt kétszer fordult elő velem, hogy másról álmodoztam, de mindig megmaradt álom szinten, a férjemnek se mondtam el soha, hisz biztos megbántanám, de hát hűséget fogadtam, nem vakságot.
Szóval határozottan utasítsd vissza, gondolj rá még egy kicsit, aztán nézd meg a párodat, hogy milyen nagyszerű férfi, és különben is mennyire szereted, aztán felejtsd el azt a csapodár vénembert! ;)
Egyetértek, nem szabad belebonyolódni!
Gondolj bele felnőttként, szerinted mit akarhat egy meglett, családos ember? Szerinted ott fogja hagyni a feleségét és a gyermekét egy kósza kapcsolat, flört miatt??? Az is igaz, amit írtál, vajon hány nőnek csapja a szelet?
Az nem derült ki, hogy hogyan, mikor beszéltek, beszélgettek, meg pontosabban miről!? Te kapcsolatban élsz vagy házasságban?
Szeresd a párodat!
Nem kell csak a pasast hibáztatni, mert te is nyakig benne vagy.
Vagyis meg van ágyazva a dolognak!
Azután majd jön egy céges rendezvény, ahol szokás szerint, jó néhányan a vacsi után félrevonulnak valamelyik munkatársukkal...
(A többiek meg szemet hunynak.)
Szegény párodat sajnálom csak!!
(Tudod, a hűtlenség is fejben dől el.)
Mivel újra kiírtad a kérdést, ezt már nem lehet egy hirtelen fellángolásnak nevezni, hiszen már régóta tart.
Ennek a fényében nevetséges amit ismét írtál, hogy. "szeretem a páromat,és sosem tudnám megcsalni. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!