Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy némelyeknél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy némelyeknél még azután is megamrad a vonzalom, ha már kiderült, hogy nem tudnak beleszeretni valakibe?

Figyelt kérdés
Én ha külsőre vonzónak találok egy férfit, majd megismerkedünk és kiderül, hogy nem tudnék beleszeretni, akkor mindezek után nem vonzódom hozzá továbbra is. Másoknál miért van ez máshogy?
2013. szept. 14. 12:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért mert a szex és a szerelem két különböző dolog.
2013. szept. 14. 13:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Nálam nem különböző, mert szerelem nélkül nem tudnék lefeküdni senkivel. Lehet, hogy viszonylag ritka kivételnek számítok, de így van.
2013. szept. 14. 14:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze... Be ne meséld már nekem, hogy nem tetszik egy pasi sem, csak akibe szerelmes vagy.
2013. szept. 14. 14:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Úgy tetszhetnek mások is, hogy külsőre helyesnek, jóképűnek tartom őket, viszont ez önmagában messze nem indok arra, hogy lefeküdjek velük, vagy pedig barátságnál többet akarnék tőlük, hiszen nem vagyok beléjük szerelmes.
2013. szept. 14. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!