Baj, ha tiszta tányérból akarok enni? Vagy túl igényes vagyok?
20. Igen, ez a kérdés felvetődik. Szerintem is igénytelenségre vallanak ezek a dolgok. Maga a mosatlan tányér is, hát még a többi, ha valóban így van.
Én akkor is azt mondom, hogy ha az asszonyka semmiképp nem meggyőzhető, akkor egyszerűen rendezze mindenki a saját cuccát (persze ha mindketten ugyanúgy dolgoznak). Mindenki mosson, mosogasson magára. Én még a saját kajámat is magam készíteném el.
Egyébként tényleg nem mindegy, hogy csak egy-két mosatlan tányérról van szó, ami mondjuk önmagában sem az igényesség jele, vagy alapból, mindenben ennyire trehány az asszonyka.
"Miért nagy elvárás manapság egy nőnél hogy elmosogasson???" miért csak a nőtől lenne elvárás?? egy férfi nem mosogathat?
a nők is ugyan úgy dolgoznak, mint a férfiak, mégis csak a nőktől várják el, hogy megcsinálják ezt is...
(ezt az idézett válaszolónak írtam)
kérdező. nem kell ezen vitázni. ha ettél, felkelsz, elmosod, eltörölöd, és beteszed a szekrénybe. El lehet mosni kézzel is, az egy tányérhoz nem kell beindítani a mosogatógépet. És máris van tiszta tányérod másnapra.
igazad van
annak ellenére mondom, hogy velem is előfordul néha ha este csak egy szendót ettem meg a tányérról, reggel eszek ugyanaz a tányér felett.
De erre senkit nem erőltetnék, és tényleg csak akkor történik meg, ha csak morzsás, és valamiiért nem mostam el este.
viszont azt sem érte, hogy miért fáj neked elmosni a tányért?
Mert ha engem zavar, akkor elmosom..ennyi...
Nálunk is pont így van. Én vagyok a férfi, de engem nem zavar ha többször eszem ugyanabból a tányérból, ha nem lett nagyon összekenve. Hideg ételt, pizzát, napokig el tudok enni ugyanabból a tányérból.
A párom viszont ezt nem szereti. Szóval ha nincs tiszta tányér, elmosogat magának. Ennyi. Ha valamire szüksége van az egyiknek, akkor megcsinálja.
28. Na igen, és itt a hatalmas különbség. A feleséged fogja, és elmosogatja, ami kell neki.
A kérdező, aki férfiember, na ő meg kérdésre bocsájtja itt a gyakorin, hogy meggyőződjön az igazáról, fölényéről, esetleg erre hivatkozva még jól le is igénytelenezze a feleségét...
Komolyan, nem is értem az ilyet. Fogod, és elmosod. Ha csak este esztek otthon, két tányérért nyilván nem fogja senki beindítani a mosogatógépet. Két másodperc alatt el tudod mosni magadnak, nem értem mit lehet ezen vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!