Baj, ha tiszta tányérból akarok enni? Vagy túl igényes vagyok?
2 tányért lusták vagytok elmosni és még másnap este is ott van? A probléma itt kezdődik, nem ott, hogy azt akarja, hogy másnap is arról egyél. Evés után szépen elmosogatsz és akkor másnap nem ajánlgatja majd a koszos tányért, mert nincs.....
De kérdésre visszatérve nem normális egynapos koszos tányérból enni.
Én sem szeretek olyan tányérból enni, amiből már ettünk. Jó, ha tényleg csak kenyér volt rajta, semmi más és csak néhány morzsa pottyant rá, akkor még elfogadható, hogy csak eltöröljük és utána eszünk róla. De azért egy zsíros, vagy kajás tányért mindenképp elmosok, mielőtt megint ennénk belőle.
De ezen nem kell vitatkozni. Ha a feleségednek jó így, akkor egyen maradékos tányérból, te meg szépen fogod a te tányérodat, odamész a mosogatóhoz, elmosod gyorsan, eltörlöd és máris kész a tiszta tányér neked, voilá! :)
" Miért nagy elvárás manapság egy nőnél hogy elmosogasson???"
Egyáltalán nem nagy elvárás, de ha ő egyszer nem akarja a sajátját elmosni, mert neki az jó, lelke rajta, egyen a másnapos kajásból.
A másik: a kérdésből úgy tűnik nekem (ha nem jól értelmeztem, elnézést), hogy este esznek otthon, tehát valószínűleg mindketten dolgoznak. Így meg szerintem az sem olyan borzasztó nagy dolog, hogy esetleg a férj elmossa a saját tányérját, mielőtt esznek. Ez kevesebb, mint egy percbe telik.
Én sem ennék másnapos kajás, zsíros tányérból, de ha a feleségnek így jó, nehogy már a férj ezen idegesítse magán minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!