Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha szexuálisan zaklatott...

Ha szexuálisan zaklatott volna a keresztapad gyerekkorodba azt ha akkor nem tetted de még mindig nem tudod féldolgozni 0 évvel késöbb elmondanad a csaladnak?

Figyelt kérdés
2013. nov. 27. 19:16
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Nem jut eszedbe minden nap?

Vagy mikor együtt vagy valakivel? Én mai napig félek az emberi erintestol. Nem eroszakolt meg ugyan de hosszu evekig fogdosott, nyulkalt dörzsölödött megfelemlitett hosszu éveken át

2013. nov. 27. 19:57
 12/21 anonim ***** válasza:
Ertelmetlen lenne ennyi ido utan elohozakodni ilyennel. Senki nem hinne neked, eselyes hogy mindenki ellened fordulna.
2013. nov. 27. 19:57
 13/21 anonim ***** válasza:
90%

Időpont ma 19:43 vagyok.

Sokáig a lakásból sem mertem kijönni. Pszichiáterhez jártam, és ahogy a doki is a családom tagjai is mindig mondogatták: Nem én vagyok a hibás! Nem tettem semmi rosszat amiért az erőszak lett volna a büntetés.

Később amikor megismertem a férjemet, én a kapcsolatunk elején elmondtam neki, hogy mi történt velem, és nehezen nyílok meg mások előtt. De türelmes volt, segített. Az ő lelkiereje is sokat segített abban, hogy ne a múlton rágódjak.

Ma már nem foglalkozom vele. Ma már rég túl vagyok rajta, és nem érzem hogy nekem szégyenkeznem kéne vagy hagynom kéne, hogy egy ilyen aljas dolog amit műveltek velem, az életemre hatással legyen.. Egy életem van, nem fogok azért szenvedni mert volt 2 ember aki állat volt. Az elején pár évig abban reménykedtem, hogy idővel megkapják a méltó büntetésüket az élettől.

Megkapták.

Nálad az a gond, hogy ennyi év után is foglalkozol vele. Az orvosom mondta, hogy az emberi agy igencsak leleményes tud lenni..Bizonyos eseményeket szinte végérvényesen ki tud törölni az agy, ha nem "csámcsogunk" rajta. Nekem ez segített. Ahogy az orvosom mondta: Találjak valami célt az életembe, hogy ne a rosszra gondoljak mindig.

Találtam..

Neked is ezt tudom tanácsolni. Ne a múlton rágódj. Azon változtatni úgysem lehet, de a jövődet alakíthatod úgy ahogy akarod. Találj célt magadnak. Ha mással foglalod el magad nem lesz időd a múlton rágódni.

2013. nov. 27. 20:05
 14/21 A kérdező kommentje:

Én is járok dokihoz meg gyógyszereket is szedek de nem ér semmit.

Akkor nem mondom el mindenkinek ugyis szégynlem . Hanem csak neki kettesben mondom majd hogy a régi dolgok nincsenek ám elfelejtve és szégyellje magát és megkérdezem hogy miért csinálta?

Az én dokim meg mindig azt mondja nekem hogy ne fojtsam el a dolgaim ne féljek az emberektől ne magamban ragodjak hanem ha barkitol barmi rosszul esik közöljem. Beszeljem ki magambol. Mert ez amugy igaz ram hogy sose merem elmondani a bajaim mert felek mindig es ez is abbol gyökeredzik hogy annak idejen megfelemlitett azt hiszem. Évekig éltem ebben a szemetségben. De akkor nem mondom el a csaladnak tényleg lehet nem is hinnenek nekem.

2013. nov. 27. 20:22
 15/21 anonim ***** válasza:

Sajnálom ami veled történt. Sajnos fennáll a veszélye, hogy nem hinnének neked, és a gyermeki fantáziádra fognák a dolgot. Lehet, hogy a keresztapád már régen megmagyarázta magának, hogy ő semmi rosszat nem tett. Ettől még megmondhatod neki, hogy mennyire gusztustalan embernek tartod a régi dolgaiért.

Ha az én férjem tenne ilyen aljas dolgokat, én azért szeretnék tisztán látni.

2013. nov. 27. 20:35
 16/21 anonim ***** válasza:
56%
Miért nem jelented most fel??? Ha jól tudom ez az aminek nincs elévülési ideje! A doktornőd biztos elmenne tanúnak! Én ha végre elég erőt éreznék magamban hogy végre beszéljek róla, feljelenteném! Nem úszhatja ezt meg egy kis beszélgetéssel! Csak lehet egy jót mosolyogna magában hogy még mindig gondolsz rá! Hány éves voltál? Mennyi ideig zaklatott??? Mi van ha most más zaklat??? Aki nem mer szólni??? Lehet nem te vagy az egyetlen a környezetedben, csak senki nem mer szólni senkinek! Van más lány is a családban rajtad kívül? Húg? Nővér? Bármilyen lány gyerek akihez köze volt? vagy van??? Az ilyen nem hagyja abba azért mert te felnőttél! Keres mást! Szóval ne hagyd! (keresztanyád meg örülhet csak, ha megszabadítod egy ilyen mocsoktól!!!)
2013. nov. 27. 20:51
 17/21 A kérdező kommentje:
Egész kicsi koromtol olyan reszemlékeim is vannak hogy fürdet és durvan fogdossa dörzsöli ott és mikor mikulas volt az oviban akkor is tahat amiota tudom az eszem kb 4 éves lehettem? Egészen 5 éves koromig de az tény meg nem eröszakolt de szörnyű volt ahogy fogdosott és mikor mar nagy voltam 12 kortol volt picit durvabb erőszakosabb hogy falhoz nyomott es ugy de mindegy mar megbantam a kerdest ugy se mernem elmondani. Azt sajnalom hogy akkor olyan kis hülye voltam es akkor nem szoltam!! Emlekszem meg akkor is zaklatott fogdosott az oviban mikor ő volt a mikulas. Mikulaskor ez mindig eszembe jut hogy hogy megszorongatott ott. De persze akkor azt nem tudtam hogy ezt miert csinalja csak olyan nem jo volt es ..áá mindegy.van meg lany a csaladban nem tudom massal is csinalta e. De most szerintem nem csinalja mert elegge le van mar robbanva betegeskedik. Bar ki tudja sose lehet tudni.
2013. nov. 27. 21:00
 18/21 anonim ***** válasza:
Beszélj vele kettesben. Add ki magadból, ami benned van, és így elkerülheted, hogy hazugnak nevezzenek.
2013. nov. 27. 21:03
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt fogom tenni.
2013. nov. 27. 21:27
 20/21 anonim ***** válasza:
90%
hát egész család elé bejelentést tenni én sem állnék ki, mert az elég fura, de anyukámnak elmondanám, vagy beolvasnék érte jól annak a görénynek.
2013. nov. 28. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!