Ha szexuálisan zaklatott volna a keresztapad gyerekkorodba azt ha akkor nem tetted de még mindig nem tudod féldolgozni 0 évvel késöbb elmondanad a csaladnak?
Nem jut eszedbe minden nap?
Vagy mikor együtt vagy valakivel? Én mai napig félek az emberi erintestol. Nem eroszakolt meg ugyan de hosszu evekig fogdosott, nyulkalt dörzsölödött megfelemlitett hosszu éveken át
Időpont ma 19:43 vagyok.
Sokáig a lakásból sem mertem kijönni. Pszichiáterhez jártam, és ahogy a doki is a családom tagjai is mindig mondogatták: Nem én vagyok a hibás! Nem tettem semmi rosszat amiért az erőszak lett volna a büntetés.
Később amikor megismertem a férjemet, én a kapcsolatunk elején elmondtam neki, hogy mi történt velem, és nehezen nyílok meg mások előtt. De türelmes volt, segített. Az ő lelkiereje is sokat segített abban, hogy ne a múlton rágódjak.
Ma már nem foglalkozom vele. Ma már rég túl vagyok rajta, és nem érzem hogy nekem szégyenkeznem kéne vagy hagynom kéne, hogy egy ilyen aljas dolog amit műveltek velem, az életemre hatással legyen.. Egy életem van, nem fogok azért szenvedni mert volt 2 ember aki állat volt. Az elején pár évig abban reménykedtem, hogy idővel megkapják a méltó büntetésüket az élettől.
Megkapták.
Nálad az a gond, hogy ennyi év után is foglalkozol vele. Az orvosom mondta, hogy az emberi agy igencsak leleményes tud lenni..Bizonyos eseményeket szinte végérvényesen ki tud törölni az agy, ha nem "csámcsogunk" rajta. Nekem ez segített. Ahogy az orvosom mondta: Találjak valami célt az életembe, hogy ne a rosszra gondoljak mindig.
Találtam..
Neked is ezt tudom tanácsolni. Ne a múlton rágódj. Azon változtatni úgysem lehet, de a jövődet alakíthatod úgy ahogy akarod. Találj célt magadnak. Ha mással foglalod el magad nem lesz időd a múlton rágódni.
Én is járok dokihoz meg gyógyszereket is szedek de nem ér semmit.
Akkor nem mondom el mindenkinek ugyis szégynlem . Hanem csak neki kettesben mondom majd hogy a régi dolgok nincsenek ám elfelejtve és szégyellje magát és megkérdezem hogy miért csinálta?
Az én dokim meg mindig azt mondja nekem hogy ne fojtsam el a dolgaim ne féljek az emberektől ne magamban ragodjak hanem ha barkitol barmi rosszul esik közöljem. Beszeljem ki magambol. Mert ez amugy igaz ram hogy sose merem elmondani a bajaim mert felek mindig es ez is abbol gyökeredzik hogy annak idejen megfelemlitett azt hiszem. Évekig éltem ebben a szemetségben. De akkor nem mondom el a csaladnak tényleg lehet nem is hinnenek nekem.
Sajnálom ami veled történt. Sajnos fennáll a veszélye, hogy nem hinnének neked, és a gyermeki fantáziádra fognák a dolgot. Lehet, hogy a keresztapád már régen megmagyarázta magának, hogy ő semmi rosszat nem tett. Ettől még megmondhatod neki, hogy mennyire gusztustalan embernek tartod a régi dolgaiért.
Ha az én férjem tenne ilyen aljas dolgokat, én azért szeretnék tisztán látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!