Ti mit tennétek ha a 17 éves lányotok egy 32 éves férfival jönne össze?
"Szerintem egy hormonoktól és kíváncsiságtól felfűtött szeleburdi 22 éves semmivel nem jobb,mint egy tapasztaltabb,bölcsebb,türelmesebb férfi."
egyetértek, amúgy se valószínű hogy örökké fog tartani
"Hidd el,mindkettő lefekteti.Az úr esetleg még körültekintőbb. Bár lányom van,én nem találom ezt durvának.15 év nem veszélyes.Inkább a pasi fogja dobni a lányodat,hogy még gyerek."
ha a "pasi" valóban úr, akkor érett, és eleve nem kezd ki gyerekes lánnyal. vagy érett és kiábrándult, tehát csak arra kell. de ez már nem az úr kategória.
Szerintem teljesen normális. Egy lány mindig a jövöjét tervezi és próbál olyan partnereket találni, egyáltalán nem csodálom, hogy inkább az idősebb férfiakhoz vonzódik. A saját korosztálya undorító discoban vonagló szenny. Melyik normális nő vonzódik egy ilyen elcseszett vakarcshoz?
Hiába 17 valószínűleg sokkal érettebb a koránál:) a férfi meg szóba sem állna vele ha gyermekies viselkedése lenne a lánynak. Persze ha a pasi egy nőcsábász pénzes hapsi a lány meg butácska pénzszerető akkor hát ez van....
Minden esetre biztos,hogy nem tiltanám a lányom mert teljesen visszájára fordulnak a dolgok.
Egy szerető anyuka bízik a lányában és inkább kíváncsi, izgatott de óvó a maga kellő aggodalmával.
Volt már dolgom 30as pasival:) és sosem kezdenék a korosztályommal mert gyomorforgató....
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!