Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek ha a 17 éves...

Ti mit tennétek ha a 17 éves lányotok egy 32 éves férfival jönne össze?

Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 15:51
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
51%
A pasit kiherélném, a lányommal pedig hosszan elbeszélgetnék.
2013. nov. 24. 15:56
 2/25 anonim válasza:
55%
pofonosztás lenne az tuti, kezdetnek...
2013. nov. 24. 15:56
 3/25 anonim válasza:
16%
Ha egy ügyvéddel jönne össze, örülnék.
2013. nov. 24. 15:58
 4/25 anonim ***** válasza:
79%

Nem szólnék bele drasztikusan, hiszen egy év múlva nagykorú.

Nem akarnám elriasztani magamtól a lányomat.

Szeretném minél jobban megismerni azt a férfit, aki a lányomat szereti, ezért minél több lehetőséget teremtenék arra, hogy találkozzunk, beszélgessünk, megtudjam, ki ő valójában.

A lányomnak nem "jótanácsokoat", utasításokat, figyelmeztetéseket adnék, hanem nyitott lennék minden beszélgetésre, mert csak az információk alapján tudok neki segíteni, ha szüksége van rá és igényli.

Ha úgy adódik, akkor inkább kérdéseket tennék fel neki úgy, hogy azokra neki kelljen önmagának választ adnia: szeret-e, figyelmes-e, fontos vagy-e neki, ad-e a véleményedre, udvarias-e, milyen a gondolkodásmódja férfi és nő viszonyáról stb.

2013. nov. 24. 15:58
 5/25 anonim ***** válasza:
40%
Én elpcsáznám, de mint állat! A hapekot meg e-küddeném a fenébe!
2013. nov. 24. 16:04
 6/25 anonim ***** válasza:
61%
Persze, nem egészséges ennyi korkülönbség, és még fiatal a lányod ennyi korkülönbséghez, de nem kell feltétlenül megijedni. Ismerd meg a férfit, ne ijeszd el a lányodat magadtól, beszélgess vele erről, de semmiképp ne tiltsd el tőle szerintem. Én nem tenném.
2013. nov. 24. 16:05
 7/25 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudom, miért tetted föl a kérdést, a lány vagy-e, vagy az anya.

Én 17 évesen ismertem meg a későbbi férjemet, aki ekkor 30 volt. Másfél évre rá jöttünk össze, amikor én épp a 19-et töltöttem be, ennek már 8 éve, azóta is együtt vagyunk. A korkülönbség soha nem számított, mert nem jelentős még, a szüleimnek jó ideig nem is mondtam el, csak amikor már biztos voltam benne, hogy működőképes, ami köztünk van. Első látásra megkedvelték, mert rendes ember, soha nem volt baj, hogy idősebb nálam. Összességében az, hogy működik-e vagy sem, nem azon múlik, hogy mennyi köztünk a korkülönbség, mi egymáshoz valók vagyunk a jelek szerint.

2013. nov. 24. 16:05
 8/25 anonim ***** válasza:
67%

Hát nem örülnék.

Egy felnőtt férfi mit akar egy kiskorútól?

Azonkívül persze :)

A pasival viszont megismerkednék, az "ismerd meg ellenségedet" igazsága miatt.

A botrányt, jeleneteket kerülném, mert hosszabb távon is elronthatja a kapcsolatotokat a lányoddal.

És közben imádkoznék, ha hívő lennék, hogy mihamarabb vége legyen.

Nekem annó, igaz 19 éves koromban volt egy hasonló kapcsolatom, még otthon éltem. Szüleim nem szóltak bele, 1-2 év után elmúlott, viszont szép emlék maradt.

A végét leszámítva. Ugyanis szakítás után 2 hónappal kibékültünk, és ezen alkalomból terhes is lettem. A babát nem tartottam meg, senkinek nem szóltam.

Gondolom, ezzel nem nyugtattalak meg.

Szóval beszélj a lányoddal, hogy legalább következménye ne legyen.

2013. nov. 24. 16:07
 9/25 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező, semmit, mi pont ilyen paraméterekkel jöttünk össze a zasszonnyal... 16 évvel ezelőt...
2013. nov. 24. 16:08
 10/25 anonim ***** válasza:
48%
... hogy az #1, #2, #5 -féle erőszakos, agresszív diktáror szülővel mit tennék, nos az meg egy másik káposzta... még jó, hogy ezek a válaszok persze soha nem szülőktől érkeznek, hanem olyan kisfiúktól, akik rettenetesen meg vannak sértődve azon, hogy a korosztályuk csajai magasról tesznek rájuk... pedig hát egyszerű, az erőszakról fantáziálgatás helyett fel kellene nőni...
2013. nov. 24. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!