Ti mit tennétek ha a 17 éves lányotok egy 32 éves férfival jönne össze?
ha az illető pasi, jóképű, jó megjelenésű és nem mellékesen sikeres egzisztenciával is rendelkezik (ne adj isten multimilliomos) ahogy illik, ...elcsábítanám a lányomtól!
(31 )
nem mintha olyan nagy büszkeség lenne, de 17 évesen én is kavartam egy 30as pasival. anyukámat nem avattam be a résztelekbe, mert tudtam, h elmúlik, nem azzal a fickóval terveztem az életemet.
nem kell rögtön jajveszékelni, az ilyen kapcsolatok elég kérészéletűek. persze van kivétel is. viszont az azt jelenti, h összeillenek és boldogok. hol a probléma?
Ja, #14, az meg addig gondolom malmozik - a lányoddal egyetemben...
Valójában ilyenkor a szülőnek meglehetősen egyfajta lehetősége van, már ha nem önsorsrontó. Elmondja a saját véleményét, érveit (ehhez vitathatatlanul joga van), és tudomásul veszi.
csoda, hogy vannak még itt gondolkodó emberek.
szerintem rég rossz, ha valaki 17 évesen akarja elkezdeni nevelni a gyerekét.
az sem véletlen, hogy a legtöbb fiatal nem bízik a szüleiben és nem tud felnézni rájuk.
Én semmit.
Egy 17 éves már nem annyira gyerek innentől kezdve saját dolga h kivel jön össze. Csak védekeznek.
A húgomnak is volt 20 évesen 33 éves pasija na puff magánügy.
Ezzel csak azt éred majd el h titokban fognak találkozni, semmi mást.
Esetleg talán próbáld megismerni a párját lehet nem egy ördögtől való alak.
Pl mi így tudjuk anyagárba/olcsobban elintézni az autó szerelést/vizsgáztatást.
Mert Péter( húgom pasija) autó szerelő.
A pasi is lehet h orvos olcsóbban van gyógyszeretek, soron kívül megvizsgál.
Pék van plusz kenyér kifli...
Rendőr elintézi a büntetésed.
Ügyvéd van ingyen jogi képviselet.
Informatikus a pc, nyomtató, modem beállításokat ingyen megcsinálja.
Utazási irodában dolgozik olcsóbban mehetek nyaralni...
Ne mindenben a rosszat lásd már ez gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!