Mit csináljak? (NAGYON FONTOS! )
A kérdés az, hogy mit csináljon...látom nektek nem volt olyan gyerekkorotok, hogy mindennapos volt a veszekedés anyuka és apuka között és ordítozás közben le sem szrták a gyereket. rossz tud lenni pedig.
Szóval, szerintem beszélj a szüleiddel, hogy ez neked rossz amit csinálnak...mondd el nyugodtan, hogy milyen godolatok foglalkoztatnak, stb. enyi infóból azt mondom, hogy jobb lenne ha elválnának,mert így ennek csak te iszod meg a levét. Beszélj velük nyugodtan, hátha észbekapnak.
Csak külön-külön tudok tanácsot adni,együttvéve nehéz.
Villany:Kapcsoljátok ki,míg alszik.És,mielőtt felébred,vagy nem tudom mennyit alszik,kapcsoljátok vissza.
Megcsalás:szerintem anyád is olyan,amilyen,hogy ha ezt eddig is tűrte.A mostani dolog,az másabb kicsit,de eddig 3x tényleg nem kellett volna elviselni,mert nem lett volna jó belőle.
Betegség:erre nem tudok mit mondani.
Mennyire súlyos?
És,azt hogy most beszélt egy nővel,azt hallottátok?Biztos hogy vele beszélt?
Minden esetre,nem tudtam sok tanácsot adni,de valahogy a vitát kellene lecsillapítani.
Először is.Ha kell,valaki más segítségével.
Utána meg külön-külön megbeszélni a dolgokat.
11:25 vagyok.
Majd még ha tudsz,írj kérdező,hogy mi a helyzet.
Kívánom,hogy megoldódjon minden probléma,és rendben legyen mindenki.
Ha esetleg még ezen a konkrét helyzeten kívül tudok segíteni,írj.
Én megpróbálok segíteni,vagy tanácsot adni,ha tudok.
Még légyszi azt írd le,hány éves vagy.
11:28 vagyok.
Az előttem szólónak is igaza van.
Valaki mást is bevonhatnál ebbe,aki tud még segíteni.Például egy megbízható,rendes tanárodat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!