Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lányom lesz akkor a Niki...

Ha lányom lesz akkor a Niki (nem Nikolett! ) nevet szeretnénk neki adni. Utána néztem és anyakönyvezhető így a név. Szerintetek jó lesz így, vagy inkább legyen Nikolett?

Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 07:50
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon kifogtok cseszni a gyerekkel... Felnőtt korába ha nem akarja hogy hülyének nézzék mindig hozzá kell tennie a bemutatkozáskor hogy nem ő az idióta, hanem a szülei akik így nevezték el... Ráadásul MINDENKI Nikolettnek fogja nézni...

Üdv: egy Nikolett és valószínűleg anyámékat baltával kergetném ha Nikiként anyakönyveztek volna..

2013. nov. 24. 10:21
 32/44 anonim ***** válasza:
89%

Azt hiszem, te írtad nekem is, hogy lehet Nikinek is anyakövnyveztetni, mikor kérdeztem, hogy Nikolett vagy Veronika legyen.

Nekem egyáltalán nem tetszik így, ez egy becevév, folyton kérdeznék, hogy jó, de Nikolett vagy Nikol, vagy Nikoletta vagy mi. Szóval szerintem semmiképp, pedig nekem is ez a bajom, hogy a Niki nagyon tetszik, de a Nikolett nem annyira, de ez van.

2013. nov. 24. 10:37
 33/44 anonim ***** válasza:
12%
Utolsó! Ha semmi nem jó akkor minek kérdezel??
2013. nov. 24. 10:44
 34/44 anonim ***** válasza:
88%
Ó persze, megváltoztathatja. Aztán majd milyen égő lesz amikor mindenhova, ahol születési nevet is kérnek beírja, hogy Niki. Szánalmas. :D
2013. nov. 24. 10:46
 35/44 anonim ***** válasza:
88%
most biztos azt hiszed, hogy több mint 30 ember összefogott ellened, pedig inkább a lányodért fogtunk össze :D hogy ne kerüljön majd kínos helyzetekbe :) neked is az ő érdekeit kellene szem előtt tartanod.
2013. nov. 24. 10:58
 36/44 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem ez meg ismét egy hülye kamukérdés. Ugyan már, senki nem ad azért ilyen nevet a gyerekének, mert "úgy is így fogják szólítani". Ez nem indok.

Én is Panni vagyok minden közegben, de hivatalosan Anna. És pont azért, hogy pl. egy állásinterjún ne nézzenek hülyének. És ezzel a szüleim tisztában is voltak még a születésem előtt.

Úgyhogy ez úgy fake ahogy van.

2013. nov. 24. 11:01
 37/44 anonim ***** válasza:
87%
Valamelyik évben kérvényezték, hogy a Kavics neved adhassák utónévként... Hova süllyed még ez a világ...
2013. nov. 24. 11:41
 38/44 anonim ***** válasza:
24%
Utolsó, én ismerek Kavicsot ...
2013. nov. 24. 12:21
 39/44 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem is kamu! :D

Ez tényleg hülye egy indok, szülő így nem gondolkodik.

2013. nov. 24. 12:27
 40/44 anonim ***** válasza:
93%

Már miért lenne kamu a kérdés? Csak azért, mert elképzelhetetlennek tartjátok, hogy valaki Nikinek anyakönyvezze a gyerekét, a kérdés kamunak van beállítva?

Minek kérdezne ilyet akárki is ha nem gondolja komolyan? Mert vicces?! Hülyeség!

Ennek ellenére tényleg nagyon nagy kiszúrás lenne a lányoddal, ha Nikinek anyakönyveznék a válaszokban lévő okok miatt. Rengeteg kellemetlen helyzetet szülhet, ha nem Nikolett, csak simán Niki lesz. Ne szúrjatok ki vele!

2013. nov. 24. 14:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!