Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lányom lesz akkor a Niki...

Ha lányom lesz akkor a Niki (nem Nikolett! ) nevet szeretnénk neki adni. Utána néztem és anyakönyvezhető így a név. Szerintetek jó lesz így, vagy inkább legyen Nikolett?

Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 07:50
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
88%

az ilyenek miert szülnek gyereket? miert olyan nehéz nkolettet adni neki ?

adjatok mar neki valami normális nevet, kiba sztok vele egy életre...

Niki ... istenem... kreatív mondhatom.

de ha ennyire hülyék vagytok akkor hajrá, majd egy 15 év múlva kérdezzetek meg azt a gyereket mit szól hozzá

2013. nov. 24. 09:11
 22/44 anonim ***** válasza:
13%

Miért röhögnék ki? Nem mindenki olyan primitív mint amilyen ti vagytok! Szerintem a Niki aranyos név.

Amúgy egyáltalán nem biztos, hogy valami "nagykutya" lesz valamilyen cégnél.

2013. nov. 24. 09:12
 23/44 anonim ***** válasza:
73%
szólíthatjátok Nikinek attól még ha Nikolett lesz...
2013. nov. 24. 09:19
 24/44 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a Niki sokkal jobb név mint a Milka, Mása, Tea, Vanilla és társai.

[link]

2013. nov. 24. 09:20
 25/44 anonim ***** válasza:
93%
én Nikoleta vagyok, mindenki Nikinek hivott még el nem kezdtem dolgozni. Nem vagyok semmilyen nagykutya egy hatalmas cégnél, de a fönökömmel magázodunk. Semmi baj nincs azzal, ha a hivatalos papirokra 4 betüvel többet kell irnia. Szerintem tényleg gondolkodj, h a gyermeked nem csak kisbaba lesz, de aztán ovis, iskolás, remélhetöleg dolgozo felnött, anya, nagymama...
2013. nov. 24. 09:20
 26/44 anonim ***** válasza:
93%
Később meg állásinterjűn már ott elfogja magát ásni a főnöknél, hogy azt hiszi, hogy még bemutatkozni sem tud normálisan...
2013. nov. 24. 09:23
 27/44 anonim ***** válasza:
32%
A munkahelyemen van egy doktornő akit ennek ellenére nem Nikolettnek hanem Nikinek hívnak a kollégái.
2013. nov. 24. 09:23
 28/44 anonim ***** válasza:
94%
Én is azt hinném, hogy nem tisztel annyira, hogy bemutatkozásnál a teljes nevét mondja ki.
2013. nov. 24. 09:36
 29/44 anonim válasza:
100%

Ismerősöm mesélte, hogy a barátnője kislánya Andi. Csak így. Az se jobb.

Szerintem legyen egy normális neve, akkor is, ha mindenki Nikinek hívja majd.

2013. nov. 24. 09:51
 30/44 anonim ***** válasza:
98%
Egyszerűen tipikus proli a kérdező, és nem gobdol bele, hogy a lánya akár más közegbe is kerülhet élete során, mint ahol felnő.
2013. nov. 24. 09:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!