Ha lányom lesz akkor a Niki (nem Nikolett! ) nevet szeretnénk neki adni. Utána néztem és anyakönyvezhető így a név. Szerintetek jó lesz így, vagy inkább legyen Nikolett?
szerencsére a névváltoztatás manapság már csak pénz kérdése, szóval ha elmúlt a lányotok 18 és nincs kibékülve a nevével, akkor meg tudja változtatni :)
Nikolett a helyes, a Niki a Nikolett becézése. Szóval az elsőt kellene anyakönyveztetni.
Felőlem olyan nevet adtok a leendő gyermeketeknek amilyet akartok:)
de mivel véleményt kértél leírom:
az ilyen érdekesebb nevekkel kapcsolatban nem csak a Niki hanem a Málna Napsugár Panka vagy még sorolhatnám
egy kislánynak még nagyon aranyos nevek ezek
de az a gyermek egyszer felnő és felnőttként hatással lesz a neve az életére bele kell abba gondolni hogy mi lesz ha vetető beosztásban lesz hogy hangzik majd egy komoly üzletasszonytól amikor bemutatkozik...
nektek örökre a kicsi lányotok lesz 40 évesen is de másoknak nem:)
Készülj fel rá, hogy hivatalos helyeken mindenhol félre fogják írni, duplakörös lesz a lányod bürokráciája, egész életében.
Azért tudom, mert én Zsuzsának lettem anyakönyvezve, Zsuzsanna helyett.
végül is 18 éves kora után megváltoztathatja ha akarja:)
(még előtte is ha a szülő kérvényezi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!