Miért veri apósom hetente a feleségét?
Figyelt kérdés
Az apósom minden héten úgy megveri az anyósomat hogy mentő jön érte.Komolyan mondom állandóan mentő,rendőrség jár hozzájuk,és ráadásul ott laknak a férjem öccséjék is egy6hónapos picivel,és az sem zavarja őket.Persze iszik mind a kettő.Mi csak annyit tartjuk velük a kapcsolatot amennyit muszály,a lányomat oda sem engedem.Miért jó egyeseknek így élni nem értem.2008. júl. 10. 18:43
1/7 anonim válasza:
mert 1 alkoholista bunkó, mint ahogy írtad is...:(megmondom őszintén, én se engedném a közelükbe a gyerekem!
2/7 anonim válasza:
legutoso szemet alak minden alkoholista, ne is probaljatok megvaltoztatni oket, nekem se ment. kar rajuk az idot es energiat pocsekolni. meg kell toluk szabadulni vagy elmenekulni jo messze, hogy legalabb a te eletedet ne tegye egy siralom volgyeve!
ne feledd, az emberek sosem valtoznank. ne amitsd magad :(
3/7 anonim válasza:
Csak azt furcsállom, hogy apósod még szabadlábon van. Ahol én dolgozom, ott alapból , hivatalból feljentést tesz az orvos, ha a helyzet ilyenné durvul... nem értem...
5/7 anonim válasza:
Egy rčszeggel könnyü elbŕnni čn hivnčk kčt hĺrom havert akiket ö nem ismer čs jol megkötöznčm
Aztĺn ha kijozanodnak akkor majd rĺdöbbennek az ötödik kötözés utĺn mit is tegyenek legközelebb
6/7 A kérdező kommentje:
Van már feljelentés,amit hivatalból tettek,de ez régen nem így volt úgytudom ez új törvény,Előtte nem avatkozhattak bele a családi viszályokba.Egyébként az anyós is kiharcolja magának mert ő is iszik és nem lehet elviselni,úgyhogy jól egymásra találtak.Látom hogy mindenki utálja az ilyen alkeszokat.Az a baj hogy elcseszik a saját életüket,de megpróbálják a másikét is.
2008. júl. 14. 14:41
7/7 anonim válasza:
Ez durva,hogy tehetett ilyet vele?! Remélem már rég dutyiban van!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!