Szülők, főként anyukák! Ti mit tennétek a helyemben?
A férjemmel válófélben vagyunk. Megcsalt egy 20 éves lánykával. Ahogy látom, válás után 'hivatalosan' is együtt lesznek.
A két gyerkőcöm (5 és 3 éves hercegnők) hamarabb ismerték, mint én és ahogy hallom, nagyon szeretik. Mesélték, hogy amikor a férjemmel hagytam a piciket, mert több órás dolgom volt, a lány átjött hozzánk és milyen jót játszottak, mutatták, milyen színezőt vitt, stb.
Nem veszekedtem a férjemmel e miatt, beletörődtem a helyzetbe. Èreztem, hogy valami nincs rendben a kapcsolatunkkal.
Visztont félek, hogy a lányok idővel jobban fogják szeretni a helyembe lépett lánykát, mint engem. Mit tegyek? Jogosan félek?
34N
#13:
Nem aggódom. Egyrészt, mert tudja, hogy mit veszítene, másrészt, mert nem maradnék egyedül, és ezt ô is tudja.
A nagy korkülönbség egyik elônye, hogy így ô teper, hogy formában maradjon mellettem. :) A másik, hogy már többre értékeli a nyugalmat a csajok hajszolásánál. Nem tartom pórázon, nem vagyok féltékeny. Vannak barátai, pasis programjai. De 50 évesen mit tud neki nyújtani egy 20 éves, amit a 32 éves, csinos párja nem tud...? Erre már csak hab a tortán, hogy mi anno szerelembôl jöttünk össze. Nem a pénzéért, vagy bármi másért. Így nincs miért lecserélnie. :)
a helyedben kivárnék. örülj, h a lány normálisan viszonyul a kislányaidhoz, kezeld kulturáltan a dolgot.
mondjuk azt kicsit ízléstelennek tartom, h a közös otthonotokba odaviszi az új nőt...
ne legyél féltékeny, szeresd a gyerekeket, anya csak 1 van. :)
Hehe:
keress egy jó válóperes ügyvédet,
hogy a bíróság neked ítélje a gyerekeket! Aztán az exed vagy lemond a lakás tulajdonrészéről a javatokra a gyerektartás fejében,vagy fizeti azt az új cafattal közösen! :) természetesen korlátozzátok a láthatási jogát hehe! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!