Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, főként anyukák! Ti...

Szülők, főként anyukák! Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A férjemmel válófélben vagyunk. Megcsalt egy 20 éves lánykával. Ahogy látom, válás után 'hivatalosan' is együtt lesznek.

A két gyerkőcöm (5 és 3 éves hercegnők) hamarabb ismerték, mint én és ahogy hallom, nagyon szeretik. Mesélték, hogy amikor a férjemmel hagytam a piciket, mert több órás dolgom volt, a lány átjött hozzánk és milyen jót játszottak, mutatták, milyen színezőt vitt, stb.

Nem veszekedtem a férjemmel e miatt, beletörődtem a helyzetbe. Èreztem, hogy valami nincs rendben a kapcsolatunkkal.

Visztont félek, hogy a lányok idővel jobban fogják szeretni a helyembe lépett lánykát, mint engem. Mit tegyek? Jogosan félek?

34N

2013. nov. 23. 10:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
2%
19 igen de amikor én vén kecske leszek szintén 20 évesekkel fogok hemperegni míg az aszzony itt gyíkol
2013. nov. 23. 13:26
 22/25 anonim ***** válasza:
35%

#13:

Nem aggódom. Egyrészt, mert tudja, hogy mit veszítene, másrészt, mert nem maradnék egyedül, és ezt ô is tudja.

A nagy korkülönbség egyik elônye, hogy így ô teper, hogy formában maradjon mellettem. :) A másik, hogy már többre értékeli a nyugalmat a csajok hajszolásánál. Nem tartom pórázon, nem vagyok féltékeny. Vannak barátai, pasis programjai. De 50 évesen mit tud neki nyújtani egy 20 éves, amit a 32 éves, csinos párja nem tud...? Erre már csak hab a tortán, hogy mi anno szerelembôl jöttünk össze. Nem a pénzéért, vagy bármi másért. Így nincs miért lecserélnie. :)

2013. nov. 23. 14:46
 23/25 anonim ***** válasza:
pasis programok? manapság 50 felett már mindenki b uzi?
2013. nov. 23. 15:09
 24/25 anonim ***** válasza:
87%

a helyedben kivárnék. örülj, h a lány normálisan viszonyul a kislányaidhoz, kezeld kulturáltan a dolgot.

mondjuk azt kicsit ízléstelennek tartom, h a közös otthonotokba odaviszi az új nőt...

ne legyél féltékeny, szeresd a gyerekeket, anya csak 1 van. :)

2013. nov. 23. 18:28
 25/25 swad ***** válasza:
0%

Hehe:

keress egy jó válóperes ügyvédet,

hogy a bíróság neked ítélje a gyerekeket! Aztán az exed vagy lemond a lakás tulajdonrészéről a javatokra a gyerektartás fejében,vagy fizeti azt az új cafattal közösen! :) természetesen korlátozzátok a láthatási jogát hehe! :D

2015. szept. 2. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!