Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, főként anyukák! Ti...

Szülők, főként anyukák! Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A férjemmel válófélben vagyunk. Megcsalt egy 20 éves lánykával. Ahogy látom, válás után 'hivatalosan' is együtt lesznek.

A két gyerkőcöm (5 és 3 éves hercegnők) hamarabb ismerték, mint én és ahogy hallom, nagyon szeretik. Mesélték, hogy amikor a férjemmel hagytam a piciket, mert több órás dolgom volt, a lány átjött hozzánk és milyen jót játszottak, mutatták, milyen színezőt vitt, stb.

Nem veszekedtem a férjemmel e miatt, beletörődtem a helyzetbe. Èreztem, hogy valami nincs rendben a kapcsolatunkkal.

Visztont félek, hogy a lányok idővel jobban fogják szeretni a helyembe lépett lánykát, mint engem. Mit tegyek? Jogosan félek?

34N

2013. nov. 23. 10:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
57%

Ha okosan viselkedsz, és továbbra is elfogadod, hogy a gyerekek szeretik az apjukat, és az apjuk életéhez immár hozzátartozik a lány is, akkor élô példája leszel az intelligens elvált anyukának. :) Most nehéz neked, hiszen a párod elhagyott másért. Attól félsz, hogy ez a "más" nem csak a férjedet, de a gyerekeidet is "elcsábítja"...

Korából adódóan a lány nem lehet "anyapótlék". (Valószínûleg neki sem ez a célja, csak próbál jó kapcsolatot kialakítani velük.) A kicsik megkedvelhetik, és ô is ôket, de a helyedre nem léphet a szívükben. Az, hogy most hogy viselkedsz, hosszú távon fogja igazán meghatározni a gyerekek életét. Ha azt látják, hogy felnôttként kezeled a helyzetet, akkor sérülnek a legkevésbé a válás miatt. Hidd el, ha eltiltanád ôket, vagy ha rájuk zúdítanád mindazt, amit - jogosan - érzel, azzal épp az ellenkezôjét érnéd el annak, amit szeretnél.

A gyermekmentes szabadidôt használd ki! Menj el egy barátnôddel valahová, és add ki magadból a mérged!

2013. nov. 23. 12:51
 12/25 anonim ***** válasza:
55%

#10:

Cáfollak. Párom 40 volt, én 22, amikor megismerkedtünk. Ennek 10 éve, a fiunk 5 éves, a lányunk másfél, és kösz, jól vagyunk.

2013. nov. 23. 12:55
 13/25 anonim ***** válasza:
43%

egyenlőre.

de a pasi minnél öregebb annál fiatalabb nő kell neki. de 18 alá nem igen mehet ezért inkább elkezdni a nőket korábban lecserélni. téged 30 körül fog dobni

2013. nov. 23. 13:03
 14/25 anonim ***** válasza:
31%
vagyis a 25. órában vagy
2013. nov. 23. 13:03
 15/25 anonim ***** válasza:
Nagyjabol hasonlo a mi tortenetunk, csak en par evvel kesobb vagyok. Az anya az anya, a masik csak apa noje, akkor is ha kedves es aranyos. Ha normalis vagy,tehat nem alkoholista, jol erzik magukat veled otthon, tehat nincs miert menekulniuk toled, akkor a masikat nem szeretik jobban.
2013. nov. 23. 13:09
 16/25 anonim válasza:
52%

11

vannak kivételek, lehet, hogy te az vagy.Az én exem is már a második huszonévest szaggatja, de ez is kudarcba fulladt.

2013. nov. 23. 13:12
 17/25 anonim ***** válasza:
3%
és ebben mi a fura? jobb több 20 éves mint egy vén kecske
2013. nov. 23. 13:15
 18/25 anonim válasza:
Kedves kérdező! ha te tényleg normális háttért tudsz biztosítani a gyerekeidnek, és érzik hogy szereted őket, nem támadod az apjukat, hanem elfogadod a helyzetet nem fognak mást szeretni.
2013. nov. 23. 13:16
 19/25 anonim válasza:
60%

17es

leszel még te is vén kecske ha megéred?

2013. nov. 23. 13:18
 20/25 anonim ***** válasza:
19%

...20 éves lányka, 5 és 3 éves hercegnők....

Jézusom, ezek a kifejezések :)

Egyrészt sajnállak, másrészt megértem a férjed :)

2013. nov. 23. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!