Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit vegyek?

Szerintetek mit vegyek?

Figyelt kérdés
9.-es vagyok, és húztunk mikulásra, de semmi ötletem sincs, hogy mit vegyek az illetőnek. :S Az igazat megvallva nemis kedvelem a személyt, meg alig beszélgetünk stb. tehát azt sem tudom, hogy mit szeret. =/ 1000 FT értékben gondolta az ofőnk ezt az egészet, de fogalmam sincs :S Ti mit vennétek egy 14-15 éves lánynak, 1000 FT értékben? :)
2009. nov. 19. 17:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát...átérzem a helyzeted. Anno én is olyat húztam akit nem igazán kedveltem. :S Vegyél neki illatos gyertyakészletet,bögrét vagy valami plüss állatot. Ha meg nem tetszik neki at ajándék...elmehet a búsba. :D
2009. nov. 19. 17:51
 2/9 anonim ***** válasza:
füstölő,bögre,desszert,fülbevaló,sál,
2009. nov. 19. 17:57
 3/9 anonim ***** válasza:

Azt azért csak tudod,hogy csajosan vagy sportosan öltözködik.Ha csajosan lehet neki övet,fülbevalót,nyakláncot,karkötőt,körömlakkot,hajpántot venni.

Ezenkívül aminek egy lány örülhet:hógömb,illatos mécses+mécsestartó,füstölő,valamilyen asztali dísz(nekem pl. van egy pici baglyom és egy rénszarvas az asztalomon.A rénszarvas hintán ül és ott van a tartó neki így mozog is,nagyon szép:) )

Hirtelen ennyi jutott eszembe:D

Vagy próbáld meg megismerni:)

14,5/L

2009. nov. 19. 18:03
 4/9 A kérdező kommentje:
csajosan öltözködik :D hát annyit tudok, hogy szereti a körömlakkot, meg a karkötőket :D de körömlakkot venni olyan furcsa, vagyis nemaz, hanem azt adni =/ :D bár kitudja :) amúgy még annyit, hogy nagyon szereti a táncot. :D még tesin is táncol. XD és elég profin. :D hát ennyit tudok :)
2009. nov. 19. 18:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi nem kacatokat szoktunk venni, hanem édességeket.Annak jobban örülünk . :D
2009. nov. 19. 18:09
 6/9 A kérdező kommentje:
hát igen. :P igazából gondlkoztam azon, hogy vanak ilyen ajándékcsomagok, h. van bögre abban egykis plüss dolog, hozzá csokik meg ilyenek. :)
2009. nov. 19. 18:10
 7/9 anonim ***** válasza:

unokatestvérem is nagyon szeret táncolni, és én vettem neki egy kis bizsu nyakláncot balettáncosnő medállal(500Ft-ért azt hiszem), és hozzá egy kis plüss macit, aki táncol. És csak hogy még jobban a tánc felé hajtsak, táncos csomagolópapírba csomagoltam:P

na neked nem muszály ennyire durván, de bárhol lehet találni valami táncolós kis cuccokat olcsón:D

2009. nov. 19. 18:27
 8/9 anonim ***** válasza:

18:03-as vagyok.

Szerintem egyáltalán nem fura körömlakkot adni:) Én a barátnőmnek névnapjára fülbevalót adtam,én tőle kaptam plüss maci,s mikulásra 3karkötőt:))Tökre örültem neki,mert szeretem az ilyeneket.

DE ha ilyesmit veszel neki akkor azért előtte nézd meg,hogy milyeneket szokott hordani:)

Amúgy szerintem a legjobb,ha úgy állítják össze a csomagot,hogy van benne édesség is meg maradandó ajándék is.Természetesen ne azt a gagyi sz.r csokimikulást vegyél,inkább jó minőségűt(Milka,Boci,Tibi...) vagy táblás csokit.

+egy ötlet:ha mikuláscsomagba teszed igai mikulásos hangulatot varázsolhatsz Neki,ha teszel bele 1-2mogyorót és a szalagra amivel összekötöd ráerősítesz 2szaloncukrot:)))

2009. nov. 19. 18:59
 9/9 A kérdező kommentje:
nagyon jó ötletek :) köszönöm szépen :)
2009. nov. 19. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!