Szerintetek mit vegyek?
Azt azért csak tudod,hogy csajosan vagy sportosan öltözködik.Ha csajosan lehet neki övet,fülbevalót,nyakláncot,karkötőt,körömlakkot,hajpántot venni.
Ezenkívül aminek egy lány örülhet:hógömb,illatos mécses+mécsestartó,füstölő,valamilyen asztali dísz(nekem pl. van egy pici baglyom és egy rénszarvas az asztalomon.A rénszarvas hintán ül és ott van a tartó neki így mozog is,nagyon szép:) )
Hirtelen ennyi jutott eszembe:D
Vagy próbáld meg megismerni:)
14,5/L
unokatestvérem is nagyon szeret táncolni, és én vettem neki egy kis bizsu nyakláncot balettáncosnő medállal(500Ft-ért azt hiszem), és hozzá egy kis plüss macit, aki táncol. És csak hogy még jobban a tánc felé hajtsak, táncos csomagolópapírba csomagoltam:P
na neked nem muszály ennyire durván, de bárhol lehet találni valami táncolós kis cuccokat olcsón:D
18:03-as vagyok.
Szerintem egyáltalán nem fura körömlakkot adni:) Én a barátnőmnek névnapjára fülbevalót adtam,én tőle kaptam plüss maci,s mikulásra 3karkötőt:))Tökre örültem neki,mert szeretem az ilyeneket.
DE ha ilyesmit veszel neki akkor azért előtte nézd meg,hogy milyeneket szokott hordani:)
Amúgy szerintem a legjobb,ha úgy állítják össze a csomagot,hogy van benne édesség is meg maradandó ajándék is.Természetesen ne azt a gagyi sz.r csokimikulást vegyél,inkább jó minőségűt(Milka,Boci,Tibi...) vagy táblás csokit.
+egy ötlet:ha mikuláscsomagba teszed igai mikulásos hangulatot varázsolhatsz Neki,ha teszel bele 1-2mogyorót és a szalagra amivel összekötöd ráerősítesz 2szaloncukrot:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!