Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek mikulásra egy fiú...

Mit vegyek mikulásra egy fiú oszitársamnak? Nem tudok mit kitalálni

Figyelt kérdés

17 éves fiunak mit vegyek??

Gondoltam csoki az alap meg dezodor meg még valami de azt mondják h a deoval célzojk rá h büdösXD pedig nem dehát most mit vegyek?? lécci ötleteket.:)

2011. nov. 17. 16:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
mivel a mikulás lényege az édesség állíts össze egy fullos mikulás csomagot,és dobj mellé egy virgácsot is.
2011. nov. 17. 16:10
 2/9 anonim ***** válasza:

kinek nem inge ne vegye magára. :D (deó)

szerintem adj egy cédulát: tudom a titkod, amíg jó kisfiú vagy tartom a szám. :xDD

2011. nov. 17. 16:10
 3/9 A kérdező kommentje:

1. a virgács jó ötlet de nem szeretném h coskimérgezést kapjon.

2. inkább nem irom ezt neki még azthiszi rá akarok mozdulniXDD

2011. nov. 17. 16:12
 4/9 anonim ***** válasza:

pedig a mikulásnak pont ez a lényege,nem pedog az ajándéktárgyaké... Az ajándék karácsonyra való.

Egyébként mennyi a keret amennyiért vásároltok egymásnak?

2011. nov. 17. 16:24
 5/9 A kérdező kommentje:
2000 ft asszem...a deo akk lesz meg coski is de kéne még valamiii:D
2011. nov. 17. 16:46
 6/9 anonim ***** válasza:
a dezodor r.hadt nagy hülység,eléggé leégtd magad, ha dezodort adsz neki. A mikulás lényege az édességcsomag és miért kapna csokimérgezést? Netán nem tudja kontrollálni magát és egyszerre befalja az egészet?:D
2011. nov. 17. 18:07
 7/9 A kérdező kommentje:
k.rvár anem égő a dezodor..sztem a legnépszerűbb...és azért csak csokit adni?? inkább az a gáz..legalább van valami olyan is ami nem maradandó de ha magára fjja pl eszébe jut h milyen jó volt meg stb. qurvára nem égő én is kaptam már meg adtam is és senki nem érezte magát égőnek...inkább ötletet adj h mit MÉG! köszi:)
2011. nov. 17. 18:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem is ciki dezodort adni....
2011. nov. 18. 12:56
 9/9 A kérdező kommentje:
de jó illata van...:DD
2011. nov. 18. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!