Mit vegyek mikulásra egy fiú oszitársamnak? Nem tudok mit kitalálni
Figyelt kérdés
17 éves fiunak mit vegyek??
Gondoltam csoki az alap meg dezodor meg még valami de azt mondják h a deoval célzojk rá h büdösXD pedig nem dehát most mit vegyek?? lécci ötleteket.:)
2011. nov. 17. 16:08
1/9 anonim válasza:
mivel a mikulás lényege az édesség állíts össze egy fullos mikulás csomagot,és dobj mellé egy virgácsot is.
2/9 anonim válasza:
kinek nem inge ne vegye magára. :D (deó)
szerintem adj egy cédulát: tudom a titkod, amíg jó kisfiú vagy tartom a szám. :xDD
3/9 A kérdező kommentje:
1. a virgács jó ötlet de nem szeretném h coskimérgezést kapjon.
2. inkább nem irom ezt neki még azthiszi rá akarok mozdulniXDD
2011. nov. 17. 16:12
4/9 anonim válasza:
pedig a mikulásnak pont ez a lényege,nem pedog az ajándéktárgyaké... Az ajándék karácsonyra való.
Egyébként mennyi a keret amennyiért vásároltok egymásnak?
5/9 A kérdező kommentje:
2000 ft asszem...a deo akk lesz meg coski is de kéne még valamiii:D
2011. nov. 17. 16:46
6/9 anonim válasza:
a dezodor r.hadt nagy hülység,eléggé leégtd magad, ha dezodort adsz neki. A mikulás lényege az édességcsomag és miért kapna csokimérgezést? Netán nem tudja kontrollálni magát és egyszerre befalja az egészet?:D
7/9 A kérdező kommentje:
k.rvár anem égő a dezodor..sztem a legnépszerűbb...és azért csak csokit adni?? inkább az a gáz..legalább van valami olyan is ami nem maradandó de ha magára fjja pl eszébe jut h milyen jó volt meg stb. qurvára nem égő én is kaptam már meg adtam is és senki nem érezte magát égőnek...inkább ötletet adj h mit MÉG! köszi:)
2011. nov. 17. 18:30
8/9 anonim válasza:
Hát szerintem is ciki dezodort adni....
9/9 A kérdező kommentje:
de jó illata van...:DD
2011. nov. 18. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!