Dina0119 kérdése:
Most akkor rokonok vagyunk?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel beleszerettünk egymásba.Sohasem találkoztunk.Ma voltam nálluk és kiderült hogy lehet hogy rokonok vagyunk.Ugyanis.Az ő anyukája az én mamám testvérének a gyerekének a fia.Most nem lehetünk egy pár??Nagyon szeretjük egymást.2013. nov. 21. 18:16
1/8 anonim 

válasza:

az ő anyukája XY fia???? hogy is van ez? ess neki még egyszer.. ki kinek a kije.. :)))
2/8 anonim 

válasza:

hát ha az anyja egy férfi, akkor én azért elgondolkodnék, hogy be akarok-e kerülni a családba :-D
3/8 anonim 

válasza:

na mindegy, a lényeg, hogy a nagyszüleitek testvérek, tehát a dédszüleitek a közös ősök
te meg a fiú másod unokatestvérek vagytok... az azért necces :-(
4/8 anonim 

válasza:

Akkor a fiú anyukája egy férfi? Nem rossz.
5/8 A kérdező kommentje:
Tehát...az én anyukámnak az anyukájának van egy làny testvére.Neki született egy lánya és enbek a lánynak a fia az a srác
2013. nov. 21. 19:27
6/8 anonim 

válasza:

másodunokatestvér
hányszor kell még leírni?
7/8 anonim 

válasza:

de olvasd ezt el hogy kicsit megnyugtassalak... :) http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__csaladfa_..
8/8 II.Dartheon 

válasza:

Nos.. igen, rokon valószínűleg, bár a DNS-etek így is csak szerintem max 1/8-ad részben egyezik.. hát.. neked kell dönteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!