Anyunak elment az esze de nagyon. Mit tegyek?
Anyu 60 eves lesz de mar nincs rendben agyilag szerintem. Miota nyugdijas es sok a szabadideje nem tudja mit csinaljon kinjaban ezert rajtam vezeti le a feszultseget.18 leszek fel ev mulva de meg mindig nevelni akar.Hatarokat szab de nagyon durvan es bolond...de szerintem ez orvosi eset mar es minden tulzas nelkul.
Az mamam ilyen szedult es mivel apu anyuval csunyan bant utal engem a mamam.Apu miatt...Szoval anyut ellenem uszitja allandoan.Kis korom ota.Anyu olyan hogyha valamit bevesz a fejebe h az ugy tortent akkor csinalhatsz barmit meg ha igaz is amit mondasz akkor sem hiszi el es a sajat igazat hajtja.Nincsenek baratai sosem voltak mindig csak az anyukaja volt neki es ebbe bolondult meg szerintem.Mindenert szol de nem ugy hogy egyszer egysuer...hanem folyamatosan minden nap ugyanazt a szart hajtja.Egyszeruen leirhatatlanul buta ember...es ezt nem eltulzom...Megszabja hogy mennyit legyek a furdobe l,kopogas nelkul beront mindenhova szarja le hogy mit csinalsz azonnal pattanj ha kell neki valami akkor szepen beszel veled amugy elmond mindennek meg uvolt de megallas nelkul..Azt hiszi minden korulotte forog...Bele szol az eletembe de nagyon durvan es mindenbe ami velem kapcsolatos.Egy idegbeteg.Reggel arra kelek hogy uvolt
Delutan arra jovok haza hogy uvolt
Este arra fekszem hogy uvolt.Igazabol az egesz napunk az o uvoltesebol all.Valami baja mindig van.Most hogy nyugdijas tul sik a szabad ideje es nem tudja magat lekotni szerintem es jo dolgaba nem tudja mit csinaljon....En soha nem akarok ilyen idegroncs lenni de mar igy is annyi rossz tulajdonsagat belem verte hogy nem tudom mit kezdjek ezzel...
mit tegyek?!
18/l
"kepzeld el hogy szombaton mikor alhatnal 12 ig felkelt"
Ő is alhatna 12-ig, de nem teszi, mert ott a házimunka + bevásárlás + egyéb.
"en szivesen segitenek neki ha nem elvarna es csettintesre kene csinalnom mert nem a csicskaja vagyok"
18 évesen már illene a kötelességednek érezned a házimunkát. Gondold át, amikor majd legközelebb az asztalon találod az ételt, vagy kimosva a ruháid, hogy ő sem a te csicskád, mégis megcsinálta.
Ha ennyi gond van anyáddal, és nem tiszteled, eleged van belőle, akkor miért nem költözöl el?? 18 éves vagy! Nyugodtan elköltözhetsz..
JA!!!! mert nem tudod magad eltartani??? Ezek szerint anyuka mégis jó valamire..nemdebár??
Kedves Kérdező!
Ezzel a kérdéssel belenyúltál a tutiba, az biztos.
Nem könnyű neked, én belátom, nekem is hasonló anyukám van. Na nem ennyire gáz mint a tiéd, de azért nem piskóta.
Én el tudom képzelni, hogy igaz amit írsz. Nincs okos tanácsom. Nekem az segített, hogy lett egy párom, akivel megbeszélhetek mindent, akinek kisírhatom magam, ha anyám igazságtalan, ha kihasznál. Nem vagyok már tini, még mielőtt sok károgó elkezdene kioktatni.
Ennyi idióta válaszolót.
CSAK SZERETNÉM KÖZÖLNI VELETEK HOGY nem mindenkinek jut egy jó anya. Ha valakit üt ver az anyja, ÓCSÁROL, lelkileg bántalmaz (igen, van ilyen is) akkor is szeretnie kell mert az anyja??? Nem kértem hogy legyen az anyám, ő vállalt engem. Mármint az én anyukám hála az égnek normális semmi baj nincs vele de most ezt a kérdező "nevében mondtam".
Anyukád 60 éves?Te meg 18?Hát, sajnos az is baj itt, hogy nagy köztetek a korkülönbség.60 évesen sokan már tényleg nincsenek topon agyilag.Anyám hasonló, elég nehéz természete van és nem sok tekintettel van másokra.1-2 napig tud normális lenni.aztán talál valami, amivel kiakaszthat.Ha nem is direkt csinálja, de nagyon más a természetünk, szokásaink, ez is nehezíti a helyzetet.
Valami pasival nem lehetne összeboronálni?
Ilyen korban már úgysem lehet nevelni, na meg erőszakkal sem. Szóval tök fölöslegesen ordibál.
Gondolom ennyit nem tud már belátni, szóval innentől kakukk.
"s en szivesen segitenek neki ha nem elvarna es csettintesre kene csinalnom mert nem a csicskaja vagyok es ilyenkor ha nem teszem meg azonnal akkor en vagyok a legszemetebb gyerek...
Nem tudom ki milyen szivesen csinalna meg valamit ha csicskanak nezik.."
Kislány, a születésed után pár évig ő volt a "csicskád", felkelt hozzád éjszaka, etetett, itatott, kitörölte a feneked, mosott rád, főzött rád, eltartott, felnevelt, pénzt költött rád.
MOST a te időd jött el, hogy ezeket szépen visszaadd neki.
Szerintem az egódról szállj le egy kicsit, elég magasan van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!