70 éves nagyinak milyen ajándékot vennétek?
Figyelt kérdés
Nehéz ügy, mert ennyi idősen mindene megvan amire szüksége lehet.Nehéz olyan valamit választani, ami jó lenne, mert amiket eddig kapott elrakta, hogy majd megörököljük.2009. nov. 19. 13:10
11/16 anonim válasza:
Ha megvan mindene,csinálnék egy "könyvet"neki.
Minden unokáról egy kép benne+minden unoka a fénykép mellé beleírná mit jelent neki a nagyi.Esetleg beleírni olyan történeteket,ami a nagyival esett meg és emlékezetes maradt.
13/16 anonim válasza:
szerintem is 1 nagy vibrátort vagy 1 peace makert esetleg 1 új fogssort bár lehet hogy az utolsó nem jó ötlet de végleg altassátok el
14/16 A kérdező kommentje:
Majdnem mindenkinek köszönöm az ötleteket. 1. és utolsó válaszoló ha valaki azt mondta nektek, hogy vicces emberek vagytok, ne higgyétek el mert hazudott. Nagyon tiszteletlenül gondolkodtok egy idős emberről.
2009. nov. 19. 19:11
15/16 anonim válasza:
Esetleg krumplihámozó?
Amikor mamámnál voltam segítettem főzni neki, és nem volt neki, így kénytelen voltam késsel dolgozni,szerintem az enyém azt kap majd.
16/16 anonim válasza:
Állítsatok össze neki fényképalbumot rólatok, meg az ő lánykoráról - ilyen családi dolgokról. Ma már csinálni sem nehéz ilyet, nézz fel a hobbymuvesz.hu-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!