70 éves nagyinak milyen ajándékot vennétek?
Figyelt kérdés
Nehéz ügy, mert ennyi idősen mindene megvan amire szüksége lehet.Nehéz olyan valamit választani, ami jó lenne, mert amiket eddig kapott elrakta, hogy majd megörököljük.2009. nov. 19. 13:10
2/16 anonim válasza:
Kerdezd meg,h mire van szuksege! Vagy menj el,latogasd meg es meglatod!
3/16 anonim válasza:
Lehet azt se tudná mi az :D Rezgő telefon XD
Na viccet félretéve nem is tudom.Unokákról egy nagy kép bekeretezve???Vagy a gyerekeiről,vagy egy régebbi képét kinyomtatni nagyobba,akkor fényképes párna?Falikép?Régi fényképeiből egy összeállított kis album?
4/16 A kérdező kommentje:
Meglepi ebédet csinálunk neki. Az mondaná,hogy nem kell neki semmi. Hetente megyünk hozzá, nem látok semmi fontosat, ami hiányozna neki. Pont ezért nehéz kitalálni valamit. A vibrátornak nem hiszem hogy örülne, inkább pofátlanul nagy bunkó dolognak tartaná, akárcsak én. De neked 1. válaszoló már nem kell gondolkodnod a mami karácsonyi ajándékán.
2009. nov. 19. 13:20
5/16 anonim válasza:
Csináltassatok egy nagy tortát amin a gyerekek és unokák vannak (fényképen)
6/16 A kérdező kommentje:
Képre én is gondoltam. De hátha van valakinek még ötlete!
2009. nov. 19. 13:22
7/16 anonim válasza:
A barátnőm, aki énekel, kapott már olyan felkérést, hogy egy 1 órás műsort kellett adnia egy évfordulóra. Szerintem nagyid is örülne az ő idejéből szóló daloknak, vagy egy meglepetés műsornak. Meg ha jól tudom van olyan netes oldal, ahol lehet színészeket "bérelni" egy-egy ilyen akcióra, mondjuk ha közte van a kedvence, akkor egy nagy élmény lehet az ajándék.:)
8/16 anonim válasza:
Írjatok kedves/vicces verset neki a családról, róla és közösen adjátok elő neki egy fényképes torta mellett!
9/16 anonim válasza:
Budapestiek vagytok? Én elvinném az Operettbe egy délután 3 órási zenés darabra (Pld. Mágnás Miska - szenzációs!!), és utána a szülinapi vacsi.
10/16 anonim válasza:
Az én mamám 75 éves. Én is gondban voltam. Először olyan húzós bevásárló táskára gondoltam, de nem vettem, mert a végén megsértődök, hogy célzás, hogy vásároljon be. Vettem neki egy állólámpát, jobb nem jutott eszembe. A lányom nevében (dédunoka) pedig készíteni szoktunk a lányommal együtt valamit, de ezt ne kérdezd mert még nem tudom, hogy mit kap majd. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!