Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzetek van még hó...

Mennyi pénzetek van még hó végéig? Mennyi lenne elég?

Figyelt kérdés
2013. nov. 20. 17:20
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

17-esnek, 13-as vagyok.

Nálunk is sokkal több marad általában.

31 hetes terhes vagyok, szeptember utolsó hetében már táppénzen voltam, de fizuként számolták el. Októberből csak 2 hét táppénzt tudott a cég elszámolni (köszi hr és bérszámfejtés), viszont ebből a pénzből visszakompenzálták a különbözetet. Így 7000 Ft-ot kaptam október hónapra a kb. 60-70 helyett.

Megvettük a babaszobába a bútort, úgy terveztük, hogy most megvesszük a felét, december elején a másik felét. Amit kinéztünk, kiderült, kifutó termék, utolsó darab, igaz kis kedvezménnyel, de vagy visszük az egészet, vagy nincs több. Így megvettünk mindent egyszerre.

Egész egyszerűen rosszul jött ki ez a hónap és kész. Van ilyen. Ahhoz képest nem rossz a maradék összeg, főleg úgy, hogy 28-án mi már kapjuk a következő fizut. (A kérdés pedig nem az volt, hogy miért csak ennyi marad.:D)

2013. nov. 21. 14:09
 42/45 anonim ***** válasza:
Olyan 45000ft körül van még, de már félreraktam a megtakarítást és külföldön voltam a héten 5 napot, ahol jól bevásároltam ruhát, kozmetikumot, ajándékokat, stb. Mélyhűtő, konyhaszekrények tele. Nem sok mindent kell már venni a hónapban.
2013. nov. 21. 16:21
 43/45 wiWell ***** válasza:

12000€ számlán, 12x3,6€ kajajegy, meg utalványok kb. 80€ értékben, készpénz 70€.

Pénzesnek tunok, de most mikor szeretnénk lakást venni, ez nagyon kevés - jovo hónapban kb. 100000€ mínuszban leszek a kolcson miatt.

2013. nov. 21. 20:49
 44/45 wiWell ***** válasza:
Ja... 6-án kapok fizetést, addig még koltok utazásra kb. 40€-t, kajára a jegyeket fogom elloni meg cca. 20€ készpénzt. Szinte alig eszem otthon, de a szuleimmel lakom és nem engedik, hogy koltsek ételre, bármire, úgyhogy az ingyen van. Másra nem hiszem.
2013. nov. 21. 21:00
 45/45 anonim ***** válasza:
Nekünk ez a hónap nagyon spórolósra sikerült. Amikor a fizetésünket megkapjuk 250.000 Ft rögtön megy egy másik számlára amin egy másik lakásra spórolunk, utána fizetem a számlákat és a kaját, most úgy jött ez a hónap, hogy jövőhéten megyünk Londonba a nagyszüleimhez, így a repülőjegyeket is megvásároltam, plusz egy kis ajándékot is vettünk. De hónap végéig még van 89.000 Ft. Minden számla ki van már fizetve, jövőhétre kell még ennivalót venni. Ezzel a fizetéssel én elégedett vagyok.
2013. nov. 23. 21:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!