Első benyomásra milyen?
2009. nov. 19. 10:18
31/34 anonim válasza:
Pocsék rajta minden. Nem tudom, miért vagy így odáig a hajáért, semmi szépség nincs a haján se, nem nagy szám. Úgy csinálsz mintha valami nagyon szép, szexi hullámai, dús, volumenes haja lenne. Pedig csak úgy ,,lóg". Nem értelek.
32/34 anonim válasza:
Szerintem ő koszorúslány, nem menyasszony (vagy újasszony). Egy menyasszony jobban odafigyelne a részletekre (nyaklánc, smink, stb.).
33/34 A kérdező kommentje:
mert nekem amúgy sem tetszene nekem egy olyan minőségi loknis haj.a túl göndör sem tetszik,itt meg lehet hogy nap vége felé volt már.nekem ez tetszik és kész.most én is mondhatnám neked h nem értem h neked miért nem tetszik :)
koszorúslány kezébe meg nincs gyertya egy esküvőn de min1,nem az a lényeg.
2009. nov. 20. 13:47
34/34 anonim válasza:
Hát dehogynincs. Mifelénk legalábbis a gyertyafény keringő alatt az összes fiatal körbeáll (a koszorúslányok is) 1-1 gyertyval a kezükben, középen táncol az ifjú pár és a tánc alatt egyesével elfújják a gyertyákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!