Első benyomásra milyen?
2009. nov. 19. 10:18
2/34 anonim válasza:
aranyos, de szerintem nem a legelőnyösebb kép...ruhája személy szerint nem nagyon tetszik, a haja jó, a sminkjén látszik hogy nem friss...
van jobb kép?miért kérded amúgy?
4/34 anonim válasza:
hát nem tudom....
lehet ha kicsit értelmesebb képet vágna jobb lenne az összkép.
5/34 anonim válasza:
a ruhája (amit látok belőle) tetszik, a haja nem szép, és milyen smink?nincs is rajta smink!:)
6/34 anonim válasza:
Mintha nem lenne tele a ruhája bizonyos helyeken...
7/34 A kérdező kommentje:
Böngésztem és találtam ezt a képet.Nekem nagyon tetszik a haja ahogy meg van csinálva :)
Nem olyan műbabás de nem is az természetes.
még egy:
2009. nov. 19. 10:26
8/34 anonim válasza:
Szerintem nagyon gáz. A ruha ami látszik az elmegy, de nem rá való, mert ugye kicsit nagyobb mellben a ruha mint amit belerakott. A haja olyan mintha nem is fésülködött volna. A smink az meg 0 mert nincs is rajta vagyis nem látszik.
9/34 anonim válasza:
A ruha, véleményem szerint csinos, már amennyit látok belőle. A tisztelt hölgyeménynek viszont nem ez a legelőnyösebb fotója, valószínűleg beszélt a felvételkor. A haja egyszerű, de szép. Nekem nagyon tetszik. A sminkje nem éppen friss, kicsit frissíthetett volna magán. Bevallom, nem valami ünnepi, alkalmi sminket visel a hölgy, ezt kissé nehezményezem, ha már a saját esküvőjéről van szó.
10/34 anonim válasza:
a haja nem jó, be van loknizva , aztán áll ahogy áll. Konty sokkal előnyösebb egy ilyen magas homlokhoz. Ráadásul sokan írjuk, úgyhogy valszeg nem az én szemem téved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!