Első benyomásra milyen?
2009. nov. 19. 10:18
11/34 anonim válasza:
Ne haragudj,de ez a nő úgy szörnyű ahogy van.
12/34 A kérdező kommentje:
Igen a nő az szörnyű :)
De a haja sztem nagyon jóóóó az első képen ez jobban is látszik.
2009. nov. 19. 10:35
13/34 anonim válasza:
Nem szörnyű a nő, nem legyetek már ilyenek!!!A második képen látszik, hogy szép, de a sminkje katasztrofális, az csúnyít rajta!!!Pedig jót is ki lehetett volna hozni belőle, legalábbis szerintem...
14/34 anonim válasza:
a nő nem szörnyű, de nem egy szépség na. Ilyen madonnaszerű-ovális arcformához illett volna az arc-csontra összpontosító egyszerű, de kicsit vadmacskás smink+ egy szép konty pl. lelogó tinccsel... na, az dobott volna rajta.
15/34 anonim válasza:
a smink is és a haj is rossz. majdhogynem utcai. meg nem mondtam volna , hogy ő egy menyasszony. a ruhát meg nem nagyon lehet látni.
16/34 anonim válasza:
Jó mozgalmas egy nap lehetett, mert fénylik a bőre, szóval ha volt is rajta rendes smink, alaposan leizzadta. Szerintem is bő mellben a ruha, amúgy nem rossz, a haja szerintem jó így, az is lehet, hogy a sok mozgás miatt eshetett jobban szét, a szertartáson valószínűleg jobban egyben volt. Az első képen egyértelműen látszik, hogy nem egy tipikusan beállított kép, de hogy nem sikerült jobban, az nem a fotóalany hibája, hanem a fotós ügyetlensége, lehet természetes, nem beállított fotót készíteni úgy is, hogy teljesen jól néz ki rajta a fotóalany. Szóval nem a legjobb fotóst választották. :-)
17/34 anonim válasza:
Szerintem az újasszonyi ruhának pirosnak kéne lennie. Igazi pirosnak, nem bordónak, legalábbis nekem azok jobban tetszenek. A haja jó, semmi extra, de szerintem ha sokat táncol, akkor a teljesen kiengedett haj nem a legelőnyösebb. A kép készültekor nyilván már jó fáradt lehetett, mert már egészen fénylik az arca, szerintem jobban ki kellett volna emelni a szemöldökét, az sokat dobna a sminken, és hát igen, a szemhéján sem vitte túlzásba... Nem csúnya, de sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle.
18/34 anonim válasza:
Szerintem szornyu, a haja nem tul rendezett, olyan,mintha otthon csinalta volna es belerakott volna egy hajpantot, nincs volumenje. A smink le van olvadva rola, a ruha meg egy kicsit odivatu es a szin nem all jol neki.
19/34 anonim válasza:
Tul fényes a homloka,az arca,az àlla.Nem jo a smink,ha egyàltalàn van.A ruha az bejön.Egy konyt jobb lett volna.
Nem a legjobb.
20/34 anonim válasza:
Bocs az őszinteségemért, de borzalmas. A ruha is, a smink is, a haja is és maga a kép is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!