Tudassam vele, hogy csalja a férje? Ti mit tennétek a helyemben?
Dióhéjban a történet annyi, hogy egy futó ismerősöm, akivel ideiglenesen együtt dolgozom megcsalja a feleségét egy olcsó mindjárt mondom mivel.. Nem is az a lényeg milyen a csaj, a lényeg, hogy már jó ideje együtt van vele, van, hogy naponta többször is találkoznak. Viszont van felesége, gyereke. A feleség persze a pasi elmondása szerint semmit nem tud a dologról meg a korábbi félrelépésekről sem. Én személy szerint mélységesen megvetem az olyan embert, aki ennyire tartja a hűséget és ilyeneket művel. És ha belegondolok, hogy ha a lánya lennék mit éreznék, ha ilyeneket csinálna az apám..hát rohadtul dühös lennék.
Tudom, hogy semmi közöm a magánügyeihez, de ti a feleség tudtára adnátok, hogy a férje hülyét csinál belőle? Persze nem személyesen, vannak más módok is. Vagy inkább hagyjam?
"A telepátiában sem" - abszolúte nem arról szóltam.
A hír tévességét, igazságtartalmát meg nem tudod megint csak a fentebb említettek miatt igazán - "bogarat ültet a fülébe" - szól a mély tapasztalatokra épülő szólás-mondás.
Köszönöm a beszélgetést.
"a kollega hencegett el a dologgal. Reszletesen elmeselte nekem."
Ha nem haragszol, ezt nem hiszem. Férfiak egymás közt néha tesznek ilyent, de hogy egy lepcsesszájú nőnek elmondja, elhencegje, az teljesen kizárt.
És égett kamuszag is lett rögtön. De nem baj, lett a reklámoknak sok hely, és egy-két fontos dolgot szerintem megbeszéltünk. Viszontlátásra.
Kezdjük ott, hogy nem vagyok lepcses szájú. Ha az lennék, nem lett volna értelme feltenni ezt a kérdést.
Továbbá nem kell neked hinned semmit sem, de csak megsúgom, nem mindenki bírja ki, hogy ne hencegjen el a hódításaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!