Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 év után van mentség arra,...

3 év után van mentség arra, hogy egy idegen lány ezt irja a párjának?

Figyelt kérdés

Az egyik legjobb barátnőm 3 év után kapott egy e-mailt a párja levelei között (Szeretlek és remélem együtt öregszünk meg...) azért nézett a leveleibe mert 2 hete nem kereste...lehet erre mentséget talalni?

22-L

2009. nov. 18. 17:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mentség, magyarázat? Egyik sem. Ebben az esetben a szerelmi háromszög egyik "szöge" kedveskedik a fiunak.
2009. nov. 18. 17:51
 2/11 anonim ***** válasza:
Végül is,ha jól értem a csaj írta a pasinak,akinek van egy barátnője.Lehet csak zaklatja a pasit ilyen levelekkel.
2009. nov. 18. 17:51
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Először is ki kéne deríteni hogy miröl is van szó.Lehet hogy a pasi már megnősült csak elfelejtette tályékoztatni a barátnődet?Vagy egy esetleges félrelépésröl van szó?Ha tisztázták a helyzetet,akkor lehet véleményt írni.
2009. nov. 18. 17:53
 4/11 A kérdező kommentje:

Bocsi hogy siettem, s nem irtam reszleteket...

szóval elég nyilvánvaló a dolog, mert a párja egy hete nem veszi fel ha keresi mivel azt mondja "nagyon elfoglalt", mondta a csaj hogy utazik hozza ma, mire a pasi azt mondta (a párja) hogy ne menjen mert nincs ideje...ezért kezdett gyanakodni, ezért nézett a messengerre...és hát szerinte(m) elég nyilvánvaló igy a dolog...nagyon szerette a srácot, de mondtam h a kezét is eltöröm ha ezekután egyáltalán még szóba áll vele...teljesen maga alatt van szegény...

2009. nov. 18. 18:43
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Fú, én úgy ott hagynám a páromat, ha megtudnám, hogy a magánleveleimet nézegeti... Mondjuk nálunk nincs ilyen, mert meg tudunk bízni egymásban. A bizalom a jó kapcsolat alapja. Ennél a párnál, akikről beszélsz, ez nagyon hiányzott, úgyhogy eleve halálra volt ítélve a kapcsolatuk.
2009. nov. 18. 18:57
 6/11 anonim ***** válasza:
15%
Minek szólsz bele? Ez az ő dolguk. A csajnak nem kéne belenézni a srác cuccaiba... a srácnak meg nem kéne így viselkednie egyiknek sincs semmire mentsége... ez nem kapcsolat.
2009. nov. 18. 19:11
 7/11 A kérdező kommentje:

Itelkeztek mert nem ismeritek oket...egy alompar voltak...es megvolt a bizalom...szerintem Te is beleneznel a leveleibe ha napok ota csak az ocska kifogasait hallgatnad, nem napok, hetek ota...

amugy nem szoltam bele csak viccbol mondtam hogy "eltorom a kezet"...azert erdekes hogy senki nem a pasit iteli el...na mindegy nem is ez volt a kerdes...hanem hogy a pasi szolhat e valamit ezek utan...mindegy hagyjuk:(

2009. nov. 18. 19:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem csinált hülyeséget. Erre mondják, hogy női megérzés. Én egyszerűen elmondanám, hogy mit tettem, s miért. Az hogy segítesz nem lehet gond.
2009. nov. 18. 19:49
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én dobnék egy e-mailt a másik lánynak és bemutatkoznék. Valószínűleg őt is éppen átverik.
2009. nov. 18. 19:50
 10/11 anonim ***** válasza:
47%

Nem azért soha nem néztem bele a leveleibe, pedig levelezett és levelezik csajokkal. Egyébkéért meg mit szóljon a pasi? Semmit.

Tényleg minek szólsz te bele harmadikként? Hm? Intézzék el egymással az érintett felek. Keresse meg a csaj és kérdezze meg járnak-e még. Nem akkor meg menjen a dolgára ennyi....

2009. nov. 18. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!