Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a bátyámmal?

Mit csináljak a bátyámmal?

Figyelt kérdés

Szöges boxerrel huzzak be neki párat? Folyamatosan csesztet

:ha tv-t nézek lerugdos a tv-elől a fotelből mert ő akarja nézni és akkor is azt a mit ő akar 16 éves én 13 a szüleim elváltak és anyukám sem tud mit kezdeni vele mert sokkal gyengébb és a bátyám nem hallgat rá. De amikor anyukám ottvan akkor nem szívat annyira de nemtudok mit csinálni vele mert utálom és legszívesebben szétverném

2009. nov. 18. 13:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

hashajtó a kajájába, eldugni a wcpapírt. neeeemis reggel, suli előtt hashajtó a kajájába, és a suliban sz.rja össze magát!! höhö.

ez is családon belüli erőszak, ez ugyan úgy megviselhet ahogyan valamelyik szülő terrorja. az iskolában próbálkozz első körben ha a szüleid segítségére nem számíthatsz, kérj segítséget az iskola pszichológustól, mondd el hogy tenni akarsz ellene valamit érdemben. én is azt javaslom, hogy kerüld őt, minél ritkábban kerülsz vele egy légtérbe, annál jobb. ne szólj hozzá egyáltalán. kitartást kivánok, hasonló cipőben jártam.. 19/L

2009. nov. 18. 19:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát igen, nyomd fel a tahót a százhétnek. Már egy előzetesben is akadnak egészen rámenős illemtanárok.
2009. nov. 18. 19:48
 13/16 A kérdező kommentje:
hashajtó? jó ötlet kősz mindenkinek!!!:D
2009. nov. 18. 23:12
 14/16 anonim válasza:

de akkor is próbáld meg!!!

sikerülni fog!

2009. nov. 19. 09:56
 15/16 anonim ***** válasza:
A boxert pedig húzd a fejére és fotó.
2009. nov. 19. 12:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a tesók ilyenek. XD nem hagyják egymást békén. Igaz, én egyke vagyok, de unokatesómék 3an tesók, és mindig bántják egymást. Pedig mind 3 lány, és a korkülönbség nem is olyan nagy (13, 11, 8). em én örülnék ha lenne bátyám. XD Tom ez nem tanács, de ne pontozzatok le lécci
2009. nov. 21. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!