Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a bátyámmal?

Mit csináljak a bátyámmal?

Figyelt kérdés

Szöges boxerrel huzzak be neki párat? Folyamatosan csesztet

:ha tv-t nézek lerugdos a tv-elől a fotelből mert ő akarja nézni és akkor is azt a mit ő akar 16 éves én 13 a szüleim elváltak és anyukám sem tud mit kezdeni vele mert sokkal gyengébb és a bátyám nem hallgat rá. De amikor anyukám ottvan akkor nem szívat annyira de nemtudok mit csinálni vele mert utálom és legszívesebben szétverném

2009. nov. 18. 13:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
nem válogathatod meg a rokonaid...esetleg próbáld megérteni miért viselkedik így...
2009. nov. 18. 14:01
 2/16 anonim válasza:
esetleg próbáld meg azt,hogy ha látod,hogy bejött a szobába,menj ki...
2009. nov. 18. 14:05
 3/16 anonim ***** válasza:

Minek az embernek ellenség,mikor ilyen családtagja van...

Sajnos nem hiszem hogy bármit is tudsz vele kezdeni,de az sem megoldás,hogy füled-farkad behúzod és kikerülöd,mert akkor aztán végképp pokollá fogja tenni az életedet...

Mondanám,hogy próbálj meg egy jó pillanatában beszélni vele,hátha tudsz rá hatni,de sejtem,hogy ezek a pillanatok a legritkábbak köztetek...Nem irigyellek,kitartás

2009. nov. 18. 14:12
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Kerüld, ahol tudod. Pár év és felnő, majd bocsánatot kér tőled, amiért ilyen volt.
2009. nov. 18. 14:20
 5/16 anonim ***** válasza:
75%
Honnan van szöges boxered ? :o Csak nem az orczirol mert ha azzal behuznál neki az is darabokra törne vagy legalábis ketté hidd el tapasztalatbol mondom :P Amugy meg a megoldás szerintem az lesz hogy kib@szol vele ha meg hozzád mer érni anyádnak szolj ha meg az sem jo akkor gyámügyiseknek avagy a gyermekvédelmiseknek de nem hiszem hogy ilyen komoly helyzet a kib@szásal bármi lehet töröld le a gépéröl a filmet ,törd el a játékait stb... msn-en vagy sms-be irj a haverjainak hogy "utálak bennetetek amikor csak kedves voltam eljátszotam " ilyenket persze mintha ö irná és akkor majd dumálhatja ki magát stb.. szoval rengetek boszu van :) Ha meg bánt téged akkor üs visza , enyi.
2009. nov. 18. 14:30
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát egy 13éves biztos keményen vissza tud ütni a 16éves bátyjának :)

Szerintem meg az elég gyerekes dolog hogy msn-en ilyeneket kéne irni hogy utállak titeket...

Ha van nője,előtte kell beégetni,vagy biztos van valami gyenge pontja.

2009. nov. 18. 14:52
 7/16 anonim válasza:
100%

említetted, hogy a szüleid elváltak, nem gondolod, hogy épp ideje elbeszélgetni veled személyesen csak te meg ő..talán nagyon megviselte őt ottbenn valami, a szíve mélyén biztosan nem akar neked rosszat, csak haragszik a világra..mit gondolsz ha egyszer azt kérnéd tőle: figyelj bátyuska..beszélgessünk kicsit anyuról és apuról, hogy érint ez téged..mi bánt? és lehet ha szépen vigighallgatnád talán még meg elő is bukik belőle pár rossz dolog de hidd el megkönnyebbülne és ahogy megbékélt talán már másképpen áll hozzád is!

Tégy egy próbát! még is csak testvérek vagytok!

szorítok:)

2009. nov. 18. 14:59
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
apukádnak ideje lenne elbeszélgetni az ő "nagy és okos" fiacskájával.
2009. nov. 18. 15:06
 9/16 A kérdező kommentje:
Apám 44 éves barátnője 18 és barátnőjével ősszevesztem így apámhoz alig mehettem volt olyan hogy 1+ évig nem hívott és most meg a barátnőjével kiköltöztek angliába de ő jóba van velük csak nekem fájt ez neki nem. de mindig szemétkedik. volt olyan hogy ki se mertem menni a szobából mert elment a net és mondtam neki hogy multkor nálam is elment és ujra indítottam a modemet és jó volt de akkor nem volt jó amikor nála volt rosz.
2009. nov. 18. 16:32
 10/16 A kérdező kommentje:
14:59 es ha hozzá szolok már mondja mitakarsz? nem lehet vele beszélgetni.
2009. nov. 18. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!