Mást is ennyire frusztrál az otthonlét?
21 éves vagyok,és jelenleg még főiskolára járok.Mivel nagyon sok tárgyamat beszámították,úgy alakult,hogy egy héten csak egyszer kell bejárnom egy szem órára.A hét többi napján itthon vagyok.Keresem a munkát,de nincsen olyan részmunkaidős munka,ahol iskola mellett dolgozhatnék.Legalábbis a lakhelyemhez közel nincsen.Több diákszövetkezetnél is regisztrálva vagyok,de semmi.Így kénytelen vagyok itthon lenni,és egész nap azt hallgatom a családtagjaimtól,főleg a testvéremtől és az apukámtól,hogy nekem nincs semmire se gondom,mert nem dolgozok.Ma is felmostam,és az apukám össze-vissza járkálta az egész lakást,pedig még fel sem száradt.Amikor szóltam neki,azt mondta,hogy marha nagy munka,más dolgod nincs,csak hogy itthon rendet rakj...Amit meg is csinálok,de attól még,hogy nem dolgozok,megbecsülhetnék amit itthon csinálok...:(
Csak én vagyok így,vagy mást is bántanak otthon,aki hasonló helyzetben van?
Én nem régen jöttem haza egy hajóról , szeretnék jövöre is menni egy másikra, vagy legalább is külföldre dolgozni , de ez leghamarabb március körül valósulhat meg. Addig kb én is igy vagyok ezzel ahogy te, de mondjuk én kifizetem az internet számlát, meg bevásárlási pénzbe is fizetek aztán igy nem nagyon szólnak.
24F
Jarj el minel tobbet konyvtarba, es olvass! Ott legalabb nem szol be senki neked. Tanulni is lehet a konyvtarban, pl. idegen nyelvet.
Vallalj babysitter munkat, vagy gazdageknal bejarono munkat, kutyasetaltatast, idos embernek bevasarlast, ilyesmit.
Lesz penzed is, emberek kozott is leszel, nem kell otthon a csaladtagjaid rosszindulatu megjegyzeseit hallgatnod, es te is sokkal tobbre tartod majd magadat a munka altal! Az otthonlet azert is veszelyes, mert depresszios is lehetsz, es meg a vegen elhiszed, hogy egy kis senki vagy!
Keressel munkat, barmi is legyen az, es ha keveset is fizet, akkor is megeri. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!