Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mást is ennyire frusztrál az...

Mást is ennyire frusztrál az otthonlét?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok,és jelenleg még főiskolára járok.Mivel nagyon sok tárgyamat beszámították,úgy alakult,hogy egy héten csak egyszer kell bejárnom egy szem órára.A hét többi napján itthon vagyok.Keresem a munkát,de nincsen olyan részmunkaidős munka,ahol iskola mellett dolgozhatnék.Legalábbis a lakhelyemhez közel nincsen.Több diákszövetkezetnél is regisztrálva vagyok,de semmi.Így kénytelen vagyok itthon lenni,és egész nap azt hallgatom a családtagjaimtól,főleg a testvéremtől és az apukámtól,hogy nekem nincs semmire se gondom,mert nem dolgozok.Ma is felmostam,és az apukám össze-vissza járkálta az egész lakást,pedig még fel sem száradt.Amikor szóltam neki,azt mondta,hogy marha nagy munka,más dolgod nincs,csak hogy itthon rendet rakj...Amit meg is csinálok,de attól még,hogy nem dolgozok,megbecsülhetnék amit itthon csinálok...:(

Csak én vagyok így,vagy mást is bántanak otthon,aki hasonló helyzetben van?

2009. nov. 18. 13:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Hidd el h mással is igy van nagyjából. A szüleid és a tesód számára ezek a dührohamok akkor alakulnak ki amikor már meguntak téged látni, hogy neked milyen jó dolgod van, velük ellentétbe..Szerintem ez igy van, mert közbe én is ugynezt csinálom a barátommal amikor látom h pl kényelmesen tv-zik amig nekem sok dolgom van...úgyhogy ne haragudj rájuk..csak irigyek:))
2009. nov. 18. 13:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Én nem régen jöttem haza egy hajóról , szeretnék jövöre is menni egy másikra, vagy legalább is külföldre dolgozni , de ez leghamarabb március körül valósulhat meg. Addig kb én is igy vagyok ezzel ahogy te, de mondjuk én kifizetem az internet számlát, meg bevásárlási pénzbe is fizetek aztán igy nem nagyon szólnak.

24F

2009. nov. 18. 13:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Jarj el minel tobbet konyvtarba, es olvass! Ott legalabb nem szol be senki neked. Tanulni is lehet a konyvtarban, pl. idegen nyelvet.

Vallalj babysitter munkat, vagy gazdageknal bejarono munkat, kutyasetaltatast, idos embernek bevasarlast, ilyesmit.

Lesz penzed is, emberek kozott is leszel, nem kell otthon a csaladtagjaid rosszindulatu megjegyzeseit hallgatnod, es te is sokkal tobbre tartod majd magadat a munka altal! Az otthonlet azert is veszelyes, mert depresszios is lehetsz, es meg a vegen elhiszed, hogy egy kis senki vagy!

Keressel munkat, barmi is legyen az, es ha keveset is fizet, akkor is megeri. Szerintem.

2009. nov. 18. 13:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én fordító vagyok és itthon dolgozom, de én is kapom az osztást, hogy bezzeg nekem semmi gondom, mert nem járok be sehova. Ja nem, csak én mindig dolgozom, nincs "munkaidőm". Na mindegy, ez van :S
2009. nov. 18. 13:28
 5/6 anonim válasza:
Hm. Lehet, hogy egyszer visszasírod ezeket a napokat, mintahogy most talán más is lenne a helyedbe, mert egy csepp szabadideje sincs. Sajna én is így vok. Én okj-t végeztem, de nem találok még munkát vele sajnos :( most itthon unatkozok, ráadásul most a családdal se valami jól.én fekete munkázok heti egyszer de az tényleg jól fizet, habár nem megoldás. ha van hobbid akkor csináld azt. legalább nem tünsz punnyadtnak. :D mikor volt diákom akkor mindig küldek ilyen olyan munkát, rengeteget, olyan is hogy egy alkalmas, vagy d.e.-i vagy du.-i melók.
2009. nov. 18. 13:34
 6/6 anonim ***** válasza:
A diákszövetkezeteseknek meg jár a nyakára olyan hetente, mert kb annyira vannak képben, mintha otthon kéne ülniük, csak ők még fel se mosnak :) A papírhegyek csak nőnek, szal ha havonta négyszer regisztrálsz, és mondjuk kellőképpen hülye sapkában mész vagy ilyesmi, akkor előbb-utóbb szükségtelen lesz a papír. Nem könnyű tartani a versenyt a temérdek lógóssal, de lehetsz emlékezetes egy-két külső jellegzetességgel, meg közepesen eredeti szövegarzenállal, aztán ha más nem, megszabadítják magukat tőled egy hosszabb távú sokműszakossal :)
2009. nov. 18. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!