Melyik lánynév nyeri el jobban a tetszéseteket?
Az esélyesek: Lívia, Liliána, Lídia, Ágota, Viktória
A vezetéknév rövid és magánhangzóra (ó) végződik.
Bármelyik, és bégre valaki, aki nem Dzsesszikát meg fene tudja milyen libaságot akar.
Szép név mind, mivel én Ágnes vagyok, talán az Ágota áll legközelebb a szívemhez :)
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat, ment a zöld kéz! :-) Egyébként a Viktória jelentése győzedelmes, igazad van, Kedves 9-es, ami a sikerességhez köthető, ezért is tetszik a hangzása mellett, és akiket ismerek ezzel a névvel, mind-mind intelligens, okos, sikeres nők. :-)
7-es, abban az esetben elfogadnám a véleményed, ha azzal a kérdéssel fordultam volna hozzátok, hogy kútfőből mondjatok nekem egy lánynevet, amit majd adhatok a gyermekemnek. Nem ezt tettem, már vannak jelöltek, csupán más véleményére is kíváncsi vagyok, az már rajtam áll, hogy elfogadom-e. Egyébként nem értem, mi motivált Téged kérdésem megnyitásakor, hiszen okkal feltételezem, hogy nem felelni szerettél volna. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!