Melyik lánynév nyeri el jobban a tetszéseteket?
Figyelt kérdés
Az esélyesek: Lívia, Liliána, Lídia, Ágota, Viktória
A vezetéknév rövid és magánhangzóra (ó) végződik.
2013. nov. 15. 19:47
1/23 anonim válasza:
A Lídia nevet kicsi koromtól imádom,és elhatároztam,hogy ha lányom lesz Lídia lesz a neve,így is lett!:) Van egy kislányom,aki 2 éves,és Lídiának hívják,így szerintem te is levágtad,hogy számomra egyértelmű,hogy mind közül a Lídia tetszik a legjobban:)
30hkm
2/23 anonim válasza:
Nekem meg pont a Lívia nem tetszik.Nekem a Viktória tetszik leginkább.
3/23 anonim válasza:
Majdnem Lídia lett a nevem, és nincs is vele bajom. Szép, egyszerű. Az Ágota tetszik még. :)
7/23 anonim válasza:
Egyszer majd, egy szép őszi estén megkérdezi a lány, hogy: - Édesanyám, miért pont ez lett a nevem? Te találtad ki vagy apa? Válasz: - Nem kislányom, egy csomó vadidegen néni meg bácsi, mert a szüleid annyira döntésképtelenek és tanácstalanok voltak, hogy még ezt is a számítógépen kérdezgették országtól-világtól...
8/23 anonim válasza:
Utolsó miért mondaná ezt? Van ötlete csak még gondolkoznak és más véleményére is kíváncsi.
Ilyen alapon akkor aki naptárból nézi ki az is a nyomdász miatt lett az a neve.
Ennyire ne akarj már kötekedni.
9/23 anonim válasza:
a Viktóri általában sikeres nőket takar, szerintem ez a legszebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!