Ha én Svájcban élek, és a lányomat Solange-nak nevezem el, akkor az szerintetek milyen?
ha én Svájcban élnék és a lányomat Solange-nak akarom elnevezni akkor annak fogom elnevezni és nem érdekel egy rakás idegen véleménye.
Nekem ez a véleményem erről.
Solange.. Gyönyörű név.
Egy regényben így hívták a francia főszereplő lányt. Danielle Steel írta.
Szép név :)
Miért is ne? Nem kell foglalkoznod senkivel! Manapság divat szokatlan neveket adni, akkor a te általad választott miért is lenne rosszabb? Ráadásul en szépnek tartom!
Amúgy nekem külföldi a férjem /nem európai/ es egy percig sem gondolkoztam azon, hogy az ő neveikbol valasszak a gyerekeinknek nevet, annak ellenére, hogy itt élünk mo-on! Ha mondom a kicsik neveit mindenki csak néz es eltereli a témát vagy vissza kérdez meg egyszer, hogy ez milyen név. Es érdekes mód, ha másoknak nem is tetszik en büszke vagyok rájuk es nem érdekel senki véleménye!
tegnap 20:47
Kaleidoszkóp a könyv címe amiben a francia lányt Solange-nak hívtak.. Tényleg nagyon jó kis könyv. Nekem is tetszik ez a név, és hasonló választ adnék mint az első hozzászóló.. Ha ez a név tetszik, akkor ezt adnám neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!