Melyik a jobb? Ha csak ez a kettő lehet, akkor melyiket választanád?
Figyelt kérdés
Hazudjon és játsza el, hogy szeret és legyen kedves, látszólag minden ok(de ő tudja, hogy csak színjáték).Vagy legyen őszinte,de nem lesz kedves és ölelgető, puszilgató stb.2009. nov. 18. 11:21
11/18 anonim válasza:
kel az öszintesség .. mert túl jutnék a kapcsolaton és idővel keresnék olyat aki azt tudja adni amire igényem vam ..
12/18 anonim válasza:
igaza van a kérdezőnek, sokan ilyen álszentek. Van olyan aki minden nap mondja a barátnőjének/barátjának, hogy szeretlek, hiányzol, aztán közben épp mással hancúrozik. Épp ezért csakis az őszinteségre szavazok, mert lehet hazugságban élni, de csak ideig óráig..szóval nem éri meg. De annak is igaza van aki azt írta, hogy az emberek többsége inkább él hazugságban , minthogy kilépjen a biztos kapcsolatból.
13/18 anonim válasza:
Legyen őszinte és hagyjon el. Az megalázó, ha a szememben mást mond és előttem alakoskodik. Főleg, hogy rajtam kívül valószínűleg mindenki tudja, a munkatársai, a barátaink, szóval mindenki, hogy valójában nem jelentek semmit a számára. Ennél szörnyűbb dolgot nem nagyon tudok elképzelni, akkor inkább hagyjon el.
14/18 anonim válasza:
Nem tudom, milyen szinten "súlyos" nálad a helyzet. Szerintem az még nem "válóok", ha valaki egy kis egyedüllétre vagy nyugalomra vágyik olykor, és azt nem akarja a képedbe vágni. Persze, ha bevallaná, akkor sem kéne, hogy túl sokat jelentsen, persze ha ismer téged...
15/18 anonim válasza:
Ilyen nincs,hogy csak ezek közül lehetne választani.Keress egy harmadikat aki minden tekintetben megfelel számodra és Te is neki.
16/18 A kérdező kommentje:
De lehet nincs igazam, ez csak a legrosszabb volt, ami eszembe jutott.
2009. nov. 18. 12:11
17/18 anonim válasza:
Szerintem sok olyan kapcsolat van, ami a hazugságra, színlelésre épül egész egyszerűen a kényelem, az anyagi biztonság miatt. Pedig az őszinteség lenne a fair, hogy a kérdésre válaszoljak! Annál is inkább, mert a a hazugság, színlelés előbb-utóbb úgyis kiderül!
18/18 anonim válasza:
Én csak erre válaszolnék: "Lehet valaki olyan álszent, hogy otthon minden tökéletes, ha meg nincsenek együtt, akkor mást érez vagy gondol, mint amit otthon cselekszik?"
Igen, lehet. Velem meg is történt. Elég hülye helyzet volt, hogy 15 év után a párom bejelentette, hogy elhagy, minden előzetes veszekedés, vita, meg ilyesmi nélkül. Előző héten még "imádott", csak miután kimondta, hogy elmegy, vallotta be, hogy már 2 éve mást érez, és más iránt vannak gyengéd érzelmei. Én meg azt hittem, az őszinteség az alapköve a kapcsolatunknak.
Én az őszinteséget tartom többre.
Ui.: És, hogy adjak egy pofont az előítéleteknek is, én vagyok a férfi a történetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!