Melyik a jobb? Ha csak ez a kettő lehet, akkor melyiket választanád?
Figyelt kérdés
Hazudjon és játsza el, hogy szeret és legyen kedves, látszólag minden ok(de ő tudja, hogy csak színjáték).Vagy legyen őszinte,de nem lesz kedves és ölelgető, puszilgató stb.2009. nov. 18. 11:21
1/18 anonim válasza:
Mindenképp legyen őszinte, én speciel nem szeretek játszmázni és utálom a képmutatást, hazugságot.
2/18 anonim válasza:
Szerintem az őszinteség, egyértelmű. A színjátéknak mi értelme van? Ha nem feleltek meg egymásnak, akkor ez ámítás lesz, a másik hitegetése, úgyis belebukik valamelyikőtök. Hosszú távra tervezőknél az őszinteség az alap.
3/18 anonim válasza:
Ha a valóság az, hogy nem szeret, akkor egyik se. Inkább hagyjon el.
4/18 anonim válasza:
legyen őszinte és őszintén kedves, és őszintén szeressen :)
5/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2009. nov. 18. 11:31
6/18 anonim válasza:
Legyen öszinte,és hagyjon el.Vagy én hagyom el.
7/18 anonim válasza:
Persze, így elméletben mindenki az őszinteséget választja, a valóságban meg ámítják magukat.
8/18 anonim válasza:
Az még nem színjáték, ha valaki kicsit megerőlteti magát a másik kedvéért...
9/18 anonim válasza:
Mivel ez két életszerűtlen példa, így egyik sem kellene.
De még akkor sem, ha tényleg csak ezek lennének a lehetőségeim.
10/18 A kérdező kommentje:
De lehet valaki olyan álszent, hogy otthon minden tökéletes, ha meg nincsenek együtt, akkor mást érez vagy gondol,mint amit otthon cselekszik.(pl. azt mondja hiányoztál, közben eszébe se jutott sőt örült, hogy végre nyugi van és nincs ott a másik)
2009. nov. 18. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!