Hogy mondjam el neki, hogy kicsit adjon magára?
Nagyon szeretem a páromat, de igazából csak akkor ad magára, ha bulizni megyünk vagy étterembe. Mikor összejöttünk(ennek már egy éve) persze akkor adott magára. Jó kis farmer gatyó, helyes poló, pulcsi stb. Persze tény és tényleg TÉNY, hogy mindenhogy szeretem és elfogadom. De mikor csak elmegyünk sétálni vagy valami akkor melegítő, kicsit zsírosabb kócos haj. Én mindig adok magamra mert mindig tetszeni akarok neki, persze ő is elmondta h mindenhogy szeret. Csak néha jól esne ha ő is foglalkozna azzal, hogy ne csak első randin tetszen nekem... Ugye értitek?
17/L
a barátom 20 éves
Amikor a párom mondjuk egy hétig nem borotválkozik, már nagyon zavar, mert egy pici puszinál is úgy szúr mint egy sün. Olyankor mindig mondom neki nagy boci szemekkel, és remegő szájjal, hogy így nem tudok puszikát adni, mert fáj:) Ilyenkor mindig elérzékenyül, és megy is borotválkozni :D Hozzáteszem, ő nagyon ápolt, csak ez az egy, amit nem szokott elsietni :)
Valami kedves módon, viccelődve add a tudtára, hogy ideje összeszednie magát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!