Hogy mondjam el neki, hogy kicsit adjon magára?
Nagyon szeretem a páromat, de igazából csak akkor ad magára, ha bulizni megyünk vagy étterembe. Mikor összejöttünk(ennek már egy éve) persze akkor adott magára. Jó kis farmer gatyó, helyes poló, pulcsi stb. Persze tény és tényleg TÉNY, hogy mindenhogy szeretem és elfogadom. De mikor csak elmegyünk sétálni vagy valami akkor melegítő, kicsit zsírosabb kócos haj. Én mindig adok magamra mert mindig tetszeni akarok neki, persze ő is elmondta h mindenhogy szeret. Csak néha jól esne ha ő is foglalkozna azzal, hogy ne csak első randin tetszen nekem... Ugye értitek?
17/L
a barátom 20 éves
Pff.. ez nehéz ügy.
De úgy gondolom, ha csak célozgatsz rá, akkor nem esik le neki mi a szitu. Mondd meg neki kerek-perec, persze nem bunkón hogy ,,szivem, moss már hajat, úgy sokkal helyesebb vagy!" Ha normális a srác akkor nem akad ki ezen.
Dicsérni kell őket, az általában büszkeséggel tölti el őket, és törekedni fognak arra, hogy máskor is tetszenek.
Ha pl megborotválkozik a barátom, mondom neki, hogy milyen csinos, vagy ha inget vesz fel, vagy egy helyes pulcsit... stb.
Ez nagy általánosságban bejön!
nah nekem hiába mondja,hogy fésülködjek...tul hosszu hajam van (lány vagyok),fáj fésülni...kimosom,de fésülni..max 2 hetente:D
vagy tetszek igy is,vagy keressen mást...
(szerencsére több éve elviseli a kocosságom:D megszokta)
ruha meg...párom is képes felöltözni mackonadrágba,vagy munkáscuccba...olyankor leszedem rola,és kiteszem hogy mit vegyen fel
ha otthon van,akkor az anyukája késziti ki,hogy mitvegyen fel...
pedig párévvel idősebb párodnál...
emberek vagyunk,hibákkal...hibákkal,amiken lehetne javitani,de igy kényelmesebb...
22/L
mond el az ő stílusába pl amerikai házaspár módjára
Takarodjá fürdeni meg fogat moni aztán irány a pláza és vegyél valami göncöt amiben elegáns vagy vissza se gyere, ha parfüm nélkül jössz haza agyonüttetlek a szomszéd józsibácsival!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!