Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok szoktak veszekedések...

Nálatok szoktak veszekedések lenni karácsonykor?

Figyelt kérdés
Mi volt eddig a legnagyobb balhé? Nálunk nincs minden évben, de néha megesik. Egyszer régen a nagymamám és a szüleim vesztek össze apám testvére és a pénz miatt és nagyon nagy ordibálás volt. Mentem is el otthonról inkább a barátaimhoz. Tavaly előtt is volt balhé, de akkor velem veszekedtek. Még karácsony estéjén is ordibáltak velem. Nálatok mi volt?

2013. nov. 11. 13:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Mindig...s minden évben durva...de a vacsorára mindenki enyugszik, nem tudnék kiemelni amúgy egyet sem, (az utolső 2 évben amúgy már egyáltalán nem volt gázos...anya rájött hogy felesleges az egészen görcsölni, akkor leszünk 24-én készen, amikor akarunk, hiszen magunknak csináljuk..ebből következett, hogy tavaly előtt fél 10-kor vacsiztunk , és utána ajándékoztunk...és egyikünknek sem volt ezzel problémája...

Eddig anyu megőrült, hogy mindent ő csinál, és nem volt élvezet a készülés...most már talán jó lesz:)

2013. nov. 11. 13:34
 12/23 anonim ***** válasza:
42%
Nálunk szinte sosincs vita, karácsonykor meg főleg nem. Díszítgetünk, főzünk, eszünk, aztán megyünk éjféli misére.
2013. nov. 11. 13:41
 13/23 anonim ***** válasza:
92%

ó, gyerekkoromban minden évben volt izzó-balhé. NEm világít, nem vettél pótégőt, rosszul raktad el, miért nem nézted meg korábban :)

De ennél nagyobb sosem volt. Pedig apám nekem is alkoholista...

2013. nov. 11. 14:04
 14/23 anonim ***** válasza:
70%

azt hiszem ilyenkor szükségeltetik az erős és határozott egyéniség. nálunk minden családi összejövetelből politizálás lesz, amit egyszerűen gyűlölök. viszont a karácsony szent, és bár volt rá példa, hogy majdnem kibontakozott egy ilyen jellegű vita, a határozott fellépésemnek köszönhetően mindenki még idejében váltott. elég csak annyit mondani, hogy ha valaki is kiejt bizonyos szavakt, ott az ajtó és lehet hazamenni.

a délelőtti készülődésben is előfordul, hogy valaki feszült és emiatt hisztis (csapkod, semmi sem jó és a többi), én ilyenkor is lenyugtatom az illetőt (általában az édesanyám vagy az egyik nővérem a hiszis). sokat számít tényleg, ha akár csak 1 higgadt ember is van és kézben tartja a dolgokat.

2013. nov. 11. 14:04
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly történt.

Díszitettük a fát, és természetesen a nővérem végig ordibált velem, és a mamával. Mikor leálltak komolyabban veszekedni a mamával, megmondtam nekik, hogy akkor én most leülök erre a székre - ahova le is ültem -, és kivárom míg befejezik, azután majd feltudjuk rakni az égőt együtt. Erre akkorát leb__szott nekem a nővérem, hogy kiesett rossz fogam ... Azóta elköltöztem, és még nem is hallottam róla. :') De nem is érdekel. Soha nem voltunk jóban, mindig kerültem, de ez teljesen kiverte a biztosítékot. Akkor már csak újév második napján mentem haza ...

2013. nov. 11. 14:17
 16/23 anonim ***** válasza:
62%

Otthon soha de a nagyszuloknel par mezes palininka utan a nagyszulok tetverei politizaltak hangossan uvoltve.

Na akkor indultunk haza.

Az en kis csaladomban csend van nyugi semmi stressz a kaja a suti nincs tullihegve eneklunk tarsasozunk neha a szaloncukor fel sem kerul de senkt nem zavar.a fat sokszor mar 20 an diszitjuk egy kenyelmessebb

Ajandekok minimum dolgok nem errol szol.

Neha ha szep ido van elmegyunk setalni delutan

2013. nov. 11. 14:22
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk csak sosem olyan ahogy szeretném. Nincs nagy vita, de tesóm, mint valami mumus vagy Grincs egész idő alatt azt duruzsolja mekkora hülyeségnek tartja a Karácsonyt, milyen pazarlás, méghogy szeretet ünnepe, máskor is kell szeretni egymást stb, és EZZEL a viselkedéssel rontja el a kedvem. Sosem értettem az ilyen embereket. Ha nem tetszik valami, ne csináld, de ne rontsd el mások kedvét!

A másik, hogy kiskoromban ki szerettem volna öltözni és anyáék visszazavartak, hogy kerítsek valami normális ruhát.

De mondom a legrosszabb a folyamatos "de szar a karácsony, de utálom" motyogás. Pl. ebéd közben, vagy Szent Este.

2013. nov. 11. 15:00
 18/23 anonim ***** válasza:

Pár évvel ezelőttig minden karácsony veszekedésből állt,főképp akkortól,amikor összekerültünk a férjemmel,és miért nem tudunk ketészakadni.

De 4 éve megoldottuk,megszületett a lányunk,akit nem voltam hajlandó ennek kitenni.Így Karácsony előtt 2-3 nappal elmegyünk minkét nagyszülőpárhoz,odaadjuk az ajándékunk,egyiknél ebéd,másiknál vacsora,és onnantól 27-ig a telefont sem vesszük fel. (2 éve én idióta felvettem,10 percig hallgattam hogy épp min vitáznak,aztán rátettem a telefont anyámra,megmondtam,hogy nem ronthatják el)

2013. nov. 11. 15:15
 19/23 anonim ***** válasza:
Nálunk mindig ku.rva nagy cirkusz van, főleg azért mert ilyenkor a hülye anyámék próbálnak jópofizni, de nem szívből kedvesek, csak kötelességből, mert hát karácsony meg minden. Ők üvöltenek akkor is mindenkivel, ha nem megy minden flottul és nem olyan a lakás mint egy képeslap, de ha válaszolni mer nekik valaki akkor jön a leba.szás, hogy milyen tetvek vagyunk, ez a szeretet ünnepe. A legjobb az volt, amikor apám részegen felgyújtotta a fát. Azóta nem karácsonyozik együtt a család, és nem is hiányzik, se őket se az ünnepet nem szeretem.
2013. nov. 11. 16:11
 20/23 anonim ***** válasza:
Nálunk még eddig sosem volt.
2013. nov. 11. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!