Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen alkatú lenne a gyerekünk?

Milyen alkatú lenne a gyerekünk?

Figyelt kérdés
Anyukám kövér testalakatú, apukám nem igazán, én teltkarcsú, bátyám vékony, a barátom meg szintén vékony.Kiváncsi lennék h milyen lenne a gyerekünk a párommal. Persze nme ez befolyásolja h szeretnénk-e babát, csak kérdezem. Köszönöm.
2009. nov. 16. 23:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez annyira kiszámíthatatlan,hogy csak:D

Én például egy az egyben nagyanyám vagyok,aki egyáltalán nem hasonlít sem apámra sem anyámra sem senkire és én sem senkire :D

2009. nov. 16. 23:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát ez sokmindentől függ. Nálunk anyai nagyapám magas és testes (de ez zömében izom), anyai nagymamám nagyon alacsony, és gömböc, anyu öccse magas és hízásra hajlamos (volt gyerekkorában szívbetegsége is), anyu alacsony és szintén hajlamos a hízásra, volt nagyon kövér, most csak molett, anyu húga nem kövér de nem is vékony, anyunál magasabb valamivel. Apai nagyapám aránylag magas és vékony, a mama képek alapján átlagos magasságú (nem alacsony, nem magas) és duci volt, apám vékony, de nem túl magas. Öcsém például anyai nagyapám magasságát örökölte, de apám és apai nagyapám vékonyságát, én alacsony maradtam (igaz, anyai nagymamám így is egy fejjel alacsonyabb nálam), de nem vagyok hízásra hajlamos.
2009. nov. 16. 23:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Fiu gyermek nagyobb szazalekban az edesapa testalkatat orokli, lany gyermek meg az edesanyaet. Nemreg olvastam valahol. Egyebkent barmi lehet.
2009. nov. 16. 23:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szinte apám alkatát örököltem, a fiam a nagyapja, apja, és én belőlem örökölt, a lányom mintha én lennék "összenyomva", ezt mondták, de azóta magasabb mint én, tehát az apjából is örökölt. Adj össze mindent, és lehet hogy kapsz eredményt! Hehe, ezt így nehéz megállapítani, majd ha megszületik meglátod!
2009. nov. 17. 06:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Anyu az apja testakatát örökölte, apu az anyjáét... mindketten ducik kicsit, de abszolút nem az elhízott kategória. Mi bátyjámmal olyanok voltunk mindig is mint egy cérna szál, aztán most veszem észre magamon, hogy kezdek hízni. Anyu volt ilyen, így nagy valószínűséggel az ő alkatát örüököltem.
2009. nov. 17. 06:46
 6/10 anonim ***** válasza:
az én lányom az apja testalkatát örökölte!!
2009. nov. 17. 06:50
 7/10 anonim válasza:
Általában az első gyerek az apjára üt, a második az anyjára, a harmadik meg teljesen vegyes. (a mi családunk is igazolja ezt a nézetet)
2009. nov. 17. 10:22
 8/10 anonim ***** válasza:
10:22 - Hát akkor a mi családunk tökéletes kivétel. Öcsém tiszta apám, leszámítva, hogy jóval magasabb nála, de mindenben egyezik vele (sajnos a természete is). Ja, és mi van, ha 3-nál több gyerek van? :-D
2009. nov. 17. 10:50
 9/10 anonim ***** válasza:
10:50-es: akkor gondolom háromnál nullázódik és negyediknél elölről kezdi! Hehe! Vagy a negyedik a megavegyes, ötödik a gigavegyes kategória. Na jó, csak poénkodok, lehet valakinél bejön ez, én teljesen elhiszem, viszont bátyám első gyerekként inkább az anyai ágú nagyapára hasonlít, én másodikként meg apám családjára. :S
2009. nov. 17. 11:05
 10/10 anonim ***** válasza:

párom családjában mindenki elég kövér, ő meg 195magas és nagyon vékony. de kiskorában is is eléggé dagi volt, de a sport sokat segített neki,k azóta hízni is alig tud.

nagyrészben genetikus a dolog, de hogy ki mit örököl, nos, az szerencse és sok tényező kérdése. az alkatot nagyon befolyásolja a környezet, nem tisztán genetikus, így nehéz megmondani. ha valakinek a szülei kövérek, akkor a gyerek is hajlamosabb rá, de nem csak genetika miatt, hanem mert úgy él és azt eszi, mint a szülők.

2009. nov. 17. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!