Milyen alkatú lenne a gyerekünk?
Első válaszadó vagyok, az én férjem vékony fajta; keleti országrészből származik;
én és az egész családom molett-kövér stb.
3 gyerek van. Egyedül a középső gyerek hízékony, a másik kettő mint az etióp,bármennyit esznek nem látszik rajtuk. A középső lányra oda kell figyelni, ha nem figyelünk,mit és mennyit eszik, akkor kövér felnőtt lesz belőle. Nem a gének miatt lesz kövér, hanem a tápláléktól, a mozgásszegény életmódtól. Minden kisbaba duci, a szülő felelőssége, hogy a gyerek idővel lemozogja, ahogy nyúlik,úgy megy le róla,csak figyelni kell,hogy ezt megtartsa nagyobb korában is. A gének befolyásolják persze, ezt ki is mutatták,de mint hogy a sorsodnak magad vagy kovácsa,úgy a testednek meg te vagy vezére.
Nalunk mindenki sovany, a csaladba. Anyum felol is es apum felol is. 3 batyam is van, azok is elegge sovany test alkatuak, En megis hizekony vagyok :) es a lanyom is:)
Pedig gyerekkoromba mindig nagyon sovany voltam, bar mennyit is ettem.
Ezt igy nem lehet megmondani. Az etkezestol, a stresszes elet modtol is fugg.
32/N
Szia!
MI a párommal mindketten hízásra hajlamosak, és nagydarabok vagyunk. A lányunk viszon egy kis ropi! Úgy kell beletuszkolnom egy kis kaját, hogy a gyerekorvos ne akarja folyton kórházba küldeni hízókúrára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!