Feleségem húga szerelmes belém és már nem titkolja előttem, tegnap rám is mászott. Mit tegyek?
nem bunkónak kell lenni, mert az kicsit azt sugallja, h foglalkoztat a dolog. inkább nagyon hűvösnek és távolságtartónak. na, akkor venni fogja a lapot. ha látja, h jégszobor vagy, akkor már nem leszel olyan érdekes neki, mert nem ér el semmit a szövegével.
ellentmondást nem tűrően mondd meg neki, h ez van, nálad kár próbálkozni, elkötelezted magad a feleséged mellett, és ha még egyszer közeledni próbál, akkor kipakolsz a családnak.
9-es jól írja
Ha viszont az előtt mondod el a véleményedet a tesónak mielőtt a feleségednek elmondod mi a helyzet akkor viszont vedd fel a beszélgetést,mert ha mégis valami kavarodás történne(teszem azt letagadja a tesó)akkor neked ott a felvétel bizonyítéknak.
Vagy túl sok filmet nézek?
12 -es azért írtam én is, hogy előbb a feleségével beszéljen...
A megbántott, megalázott ember nagyon aljas tud lenni...
Ha nem akarod a feleségedet felizgatni, akkor tényleg vedd fel..
9#
Először tisztázd a csajjal a dolgot aztán ha nem segít akkor mondd el a feleségednek. Csak azért mert ha úgy nyit rátok hogy épp rajtad van könnyen félreértheti jogosan is akár, és akkor nehéz lesz kimagyarázni. Ha te mondod el a feleségednek hogy mi a helyzet akkor nagy gond nem lehet ebből ha pont akkor nyitna rátok ha a csaj megint rád mászott akkor akkora baj nem lehet belőle. De ez valóban elég kényes dolog mert ebből biztos lesz veszekedés valamilyen szinten.
Én is jártam már így hogy a barátnőm húga aki szinte velem egy idős volt csak mert a barátnőm 2 évvel idősebb nálam, nos a húga is folyton rajtam lógott, és nem egyszer volt már hogy a nyakamba ugrott. Olyan is volt amikor átjött hozzánk pár napra, akkor előttem mászkált meztelenül, meg nem egyszer volt főleg ilyen családi ünneppléseken amikor köszöntések voltak hogy a csaj számra adott puszit kb mindenki előtt. A szép szó rá nem hatott. Meg volt olyan is amikor a párom épp éjszakás volt hogy bejött a szobánkba egyébként teljesen hasonlítanak és sötétbe simán össze lehet őket téveszteni, és volt amikor megcsókolt kb fél álomba voltam, én meg azt hittem a párom az mivel volt olyan időszak a munkahelyén amikor hazaküldték őket éjszaka közepén félműszak után mert nemvolt munkájuk, és amikor nagyban smárolunk és már tapiztuk egymást na akkor a hangján észrevettem hogy hoppá itt gond van.
Egyből tisztáztam vele a helyzetet, akkor egy ideig leállt végre. De volt már olyan amikor azon kapom rajta hogy a ruhás szekrényembe turkál és ott ujjazza magát, tehát elég beteges volt. A páromnak rögtön elmondtam a dolgot mert ez már túl vitt minden határt, mindent elmondtam neki ami volt, és egyből elbeszélgetett a testvérével, egy kisebb verekedésük is volt, ebből.
"Ha tetszene akkor már lett volna rá alkalmam, hogy bármit is csináljunk együtt.
"
Szerintem Neked tetszik a helyzet és még életedben nem adtál neki egyértelmű elutasítást.
Vannak olyan panaszkodások, amik tudattalanul inkább dicsekvések. Ez is ilyen.
Nő sosem kezdeményez, Te vagy, aki élteti ezt az érdeklődést valamivel, pl. a figyelmével.
Ne szivasd tovább szerencsétlen teremtést!
'7-es! Te ennyi hülye vagy? Mi az, hogy egy nő soha nem kezdeményez? Éppen ellenkezőleg! A legtöbb esetben a nő a kezdeményező, nem a férfi.
Ezt nőként mondom.
Mondd el a feleségednek, nem fogja annyira felizgatni magát, hogy az ártson neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!