Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy házasság,...

Létezik olyan, hogy házasság, családalapítás a két felnőtt fél között baráti alapon történik (nem a szerelem a fontos, hanem a barátságon van a hangsúly)? Ha igen, hol lehet ilyen embereket találni?

Figyelt kérdés

2013. nov. 9. 23:07
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

19: "Ezért nem értem, hogy miért akarna bárki a barátjával szexuális-szerelmi kapcsolatot erőltetni egy életen keresztül..."

15 évesen megismerkedtem egy 19 éves fiúval. Mindkettőnknek volt kapcsolata, de nagyon jó barátság alakult ki köztünk. A párjainkat is bemutattuk egymásnak, jártunk együtt szórakozni, nem volt féltékenység egyik oldalról sem, mert nem volt köztünk vonzalom, és ezt a párjaink is látták. Később a kapcsolatok jöttek-mentek, mi megmaradtunk továbbra is barátoknak. Eltelt 5 év, épp egyikünknek sem volt kapcsolata, és egymásnak estünk a srác autójában egy este, és megtörtént a dolog. Ezután úgy folytattuk, mint előtte. Barátok voltunk, együtt buliztunk, moziba jártunk, stb., mellette éltük az életünket, tanultunk, dolgoztunk, kapcsolatok szintén jöttek-mentek, voltak egymás mellett más barátaink is, nekem főleg barátnők. Amikor viszont nem volt pasim, rendszeresen lefeküdtem vele, és ez annyira jó volt, hogy nem kellett érzelmileg is kötődni. Nem kellett szerelmesnek lenni, szivecskéket rajzolni, szeretleket mondogatni, egymás kezét fogni. Csak szexelni is kész. Emellett az élet legtöbb területéről hasonlóan gondolkodtunk. Megértettük egymást, számíthattunk egymásra. Ezt elmondhatom a legjobb barátnőmről is, csak vele épp nem szexeltem. Azóta eltelt 10 év és elválaszt minket jónéhányszáz kilométer. De ha egyszer úgy alakulna, akár leélném vele az egész életemet. Mert tudom, hogy a szex jó lenne, tudom, hogy számíthatnék rá, megértenénk egymást, tökéletes barátság lenne köztünk életünk végéig, és szerelem nélkül is jól tudnám vele érezni magam. Amúgy sem vagyok szerelmes típus, sose voltam ez a rózsaszín felhőkön ugráló nő. Elég érzelemmentes vagyok, nehezen is mutatom ki, pláne azért, mert sokszor nincsenek is érzelmeim, eljátszani meg nem tudom a szerelmet. Így szerelmi kapcsolatot nem akarnék erőltetni, szexuálisat pedig nem kéne, mert azzal nem lenne gond. A gyerek max. adalék lenne a közös életünkhöz.

2013. nov. 10. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!