Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a mobilházakról,...

Mit gondoltok a mobilházakról, és arról, hogy egy család hosszútávon benne éljen?

Figyelt kérdés

Egy nagyon kedves barátnőm sajnos arra kényszerül, hogy mobilházba költözzön 5 tagú családjával (magát is beleértve) mert a válság miatt nem tudták fizetni a hiteleket és nemsokára viszi a bank a házat.

Van valakinek tapasztalata ezekről a házakról? Nem a könnyűszerkezetes házakról beszélek, hanem arról amit lehet szállítani, itt vannak képek róla:

[link]

Minden véleményre, tapasztalatra kiváncsi vagyok!!!

2009. nov. 16. 17:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jok, sok csalad orulne,ha ilyen haza lehetne!
2009. nov. 16. 17:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én az angolmobilházak-kal szoktam szemezgetni,illetve Balatonöszödön van egy hely,ahol megtekinthetők.

Azon gondolkodom,hogy ha majd a gyerekek a fejünkre nőnek,mindegyik kap egyet az udvarra,ha elköltöznek véglegesen,utánna bárminek használhatók.(a párom még hülyének néz,de majd meggyőzöm :-))

2009. nov. 16. 18:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nagyon ésszerű megoldás ez , főleg ilyen helyzetben.
2009. nov. 16. 18:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
én laktam ilyenben pár hétig, meglepően tágas volt. Kényelmes is, de a szigetelés nem a legjobb.
2009. nov. 16. 19:23
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem, hogy ez mennyibe kerül? Lehet én is erre kénszerülök.
2009. nov. 16. 19:28
 6/11 A kérdező kommentje:
2-5 millió!
2009. nov. 16. 19:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Még nem laktam ilyenben, de éppen ezt szeretném, ha arra kerül sor. Nekem nagyon tetszik. Ha a sorsom úgy hozná, vennék egy ilyent és annak hagynám örökül, akinek a telkén felállíthatom. Számításaim szerint másfél millióból lehet egy használt, jó állapotú mobilházat venni. Tökéletes otthon léhet belőle.
2009. nov. 16. 19:32
 8/11 anonim ***** válasza:
37%
Ha nincs más megoldás...
2009. nov. 16. 19:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez tök jó!Jobb,mint egy sz*r albérletet fizetni.

Nem tudsz erről,bővebben valamit?Pl.csatornázás hogy van megoldva,vagy bárhova lehet rakni ezt a házat?

Bocs a hülye kérdésekért,de én még nem is hallottam mobil házról.

2009. nov. 16. 20:00
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha a víz és fűtés jól megoldott akkor nagyon kényelmes a ház. Ez olyan mint egy vikkend ház.

A mobillház hallattán a lakókocsics megoldás jutott hirtelen az eszembe, mert én sem hallottam még erről. Viszont én lakókocsit választanám, mert oda megyünk vele ahova akarunk. Hátránya sehol se tudsz vele parkolni. Pedig dejó lenne. Igaz nem 5 ember számára.

2009. nov. 17. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!