Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire gondoltok, mikor kiderül,...

Mire gondoltok, mikor kiderül, hogy a párotok ismeretlen nőt jelöl be egy közösségi portálon?

Figyelt kérdés

Ma véletlenül a bejelölt kapcsolataira kattintott, és egy lány képét pillantottam meg. Megkérdeztem, hogy honnan ismeri, mert én addig még sosem láttam, és azt válaszolta, hogy ő sem ismeri, csak úgy bejelölte: "Csak neked legyen annyi ismerősöd a portálon? :P Nekem nem is lehet?"-ezzel s szöveggel etetett. Azt tudom biztosan, hogy nem ismeri, de valószínűleg szimpatikus volt neki, és azért tette. Aztán azt mondta, hogy gondolom elég szilárd a kapcsolatunk, és nem vagyunk tinédzserek, hogy ilyesmiért féltékenykedjünk! Az az érdekes, hogy sohasem jelölt be semmiféle nőcit, sohasem flörtölt senkivel sem, nagyon hűséges típus, még gondolatban is.

Ti mit gondolnátok?

2009. nov. 15. 21:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
Nekem van olyan ismerősöm, akiről a különböző régebbi barátaim nem is tudják, hogy ismerem és nem tudják honnan ismerhetem, és időnként én se tudok hirtelen mindenkit, honnan ismerek, aztán eszembe jut, és hagyom. Lehet, hogy neki is ilyen ritkán látott ismerőse vagy csak netről valaki, akit ismer, de nem eléggé, hogy azonnal vágja is, hogy kiről van szó.
2009. nov. 15. 22:22
 12/17 anonim ***** válasza:
91%
Túlzás féltékenykedni csak mert más ellenkező neműekkel is szóba áll.
2009. nov. 15. 22:56
 13/17 anonim ***** válasza:
70%
Pontosan az a válasza, miszerint "nem is ismeri" teszi gyanussá a dolgot. Akkor nyilván ismerkedni szeretne vele, vagy máreleve ismeri is. Bután füllentett. Ha azt mondta volna, hogy nagyon régről ismerőse, el lehetett volna menni a dolog mellett. Így azonban GYANUS!
2009. nov. 15. 23:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Honnan tudhatod biztosan, hogy nem ismeri? Mellesleg, szerinted nem lehet az a nő szimplán egy barátja (ilyen is létezik), akit régről ismer, vagy régebben ismert, és te ezért nem tudsz róla? Nem értem a problémádat, ez nem megcsalás, vagy csak férfiakat jelöljön be szerinted? Bocsi, ha nem írtam annyira kedvesen, de szerintem túlreagálod.
2009. nov. 15. 23:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Attól függ, melyik portálon. Facebookon pl. jó a sok ismerős, mert vannak olyan játékok, ahol plusz pontot ér :)
2009. nov. 15. 23:57
 16/17 anonim ***** válasza:
64%

A nők többsége miért gondolja h a férjük nem nézhet v nem beszélhet más nővel rajta kívül.

Mindenkinek van magánélete akkor is ha kapcsolatban van.

Az aranykalitka miatt romlanak meg általában a kapcsolatok.

Kérdezz rá,beszlgess el vele de ne támadd le.

probáld ujra meghoditani ,lehet kicsit ellaposodott a kapcsolatotok.Nem?

2009. nov. 16. 01:18
 17/17 A kérdező kommentje:
A nő nagyon csinos, igazi szépség (így női szemmel nézve is), és amiatt szomorodtam el, hogy bizonyára tetszik neki, és azért jelölte be. Külföldi a nő, innen tudom, hogy nem ismeri, mert nincshogy kapcsolatban legyenek sok ok miatt.Tévedés ne essék, nem akar megcsalni, vagy hasonlók, annyira már ismerem, viszont ez a nyilvános tetszésnyilvánítás kissé letört.
2009. nov. 16. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!