Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire gondoltok, mikor kiderül,...

Mire gondoltok, mikor kiderül, hogy a párotok ismeretlen nőt jelöl be egy közösségi portálon?

Figyelt kérdés

Ma véletlenül a bejelölt kapcsolataira kattintott, és egy lány képét pillantottam meg. Megkérdeztem, hogy honnan ismeri, mert én addig még sosem láttam, és azt válaszolta, hogy ő sem ismeri, csak úgy bejelölte: "Csak neked legyen annyi ismerősöd a portálon? :P Nekem nem is lehet?"-ezzel s szöveggel etetett. Azt tudom biztosan, hogy nem ismeri, de valószínűleg szimpatikus volt neki, és azért tette. Aztán azt mondta, hogy gondolom elég szilárd a kapcsolatunk, és nem vagyunk tinédzserek, hogy ilyesmiért féltékenykedjünk! Az az érdekes, hogy sohasem jelölt be semmiféle nőcit, sohasem flörtölt senkivel sem, nagyon hűséges típus, még gondolatban is.

Ti mit gondolnátok?

2009. nov. 15. 21:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Azt, hogy túl reagálod, olvasd el mit írtál a vége a lényeges. Miért is kétkedsz benne akkor?...
2009. nov. 15. 21:53
 2/17 anonim ***** válasza:
91%

Azt, hogy a csaj kb. általános sulis osztálytársa, nem látta 20 éve és szívat téged. Véletlen akadt a lányra /ismerőse ismerőse/, bejelölte és a féltékenységed kapóra jött, élvezi, hogy meglested, féltékeny vagy, tehát fontos vagy neki:-)

No para...

2009. nov. 15. 21:53
 3/17 anonim ***** válasza:
76%

Semmit,az ö dolga. HA ennyi kell csak ahhoz, hogy megcsaljon, vagy elhagyjon, akkor jobb is ha megy.

Nem értem, hogy miért baj, ha egy pár egyik tagja nem csak a párját látja a világból, attól, hogy megnéz másokat, vagy beszél velük, még nem hütlen és nem is tart ilyen irányba. Én soha nem foglalkoznék ilyennel, ennél jobban bizom a páromban. Ha meg nincs meg a bizalom, akkor ott minden hiába, az a kapcsolat nem ér semmit.

2009. nov. 15. 21:54
 4/17 A kérdező kommentje:

Nem vagyok féltékeny, ezen a korszakon már túl vagyok :) Csak kicsit csalódtam, mert annyi éven keresztül nem úgy ismertem, hogy lányokat jelölget be...

És biztos, hogy nem ismeri... Tudom.

2009. nov. 15. 21:56
 5/17 anonim ***** válasza:
74%

hátazért...ilyen hülye szöveggel jönni, ennyi erővel a dobozos kólát is bejelölhette volna, hacsak ismerősöket akar gyarapítani :D

azmég nemgáz, ha nőket jelöl be, az akárki lehet, osztálytárs, kolléga, haverja nője, de így h tökismeretlen....hát én nemtudom:)

nézd meg a közös ismerőseiket h van e nekik. ha van akkor semmi para.

2009. nov. 15. 21:58
 6/17 anonim ***** válasza:
72%

Hát én meg azt gondolnám,hogy vagy nem normális,hogy ismeretlen nőket jelöl be,vagy csak duma,hogy nem ismeri,akkor viszont takargatni valója van előtted,ha tagadja.így akar ismerkedni?Ugyan miért?ÁÁÁ,ülj le vele elbeszélgetni,és ne vegyél be mindenféle ócska dumát.

Nekünk sem közös minden ismerősünk a férjemmel,nekem is vannak férfi ismerőseim akiket nem ismer,neki is nők akiket én nem,mi ezt normálisnak is tartjuk,hogy az ismerőseink között vannak,de nem ismerkedünk csak úgy idegenekkel a netről.

2009. nov. 15. 21:59
 7/17 anonim ***** válasza:
93%
Miből tudod biztosan hogy nem ismeri? Szerintem meg igen, csak nem akarta megmondani hogy honnan. Ebben még nincs semmi. Én nem lennék féltékeny, valószínűleg semmi okod rá, és ha ilyen a humora lehet hogy így akar kicsit féltékennyé tenni, nem tudom. De csak úgy hogy bejelöljön ismeretlen embereket, nem valószínű. Engem sosem jelöltek be ismeretlene anélkül, vagyis kétszer volt ilyen, de mindkettő meg akart velem ismerkedni. Szóval csak úgy, olyan nincs, szerintem. És a nő visszajelölte, hogy ő is ismeri? :) Szóval biztos ismeri, csak azt nem tudjuk honnan. :)
2009. nov. 15. 22:00
 8/17 anonim válasza:
53%
az ördög nem alszik.ugyanebbe a helyzetbe krükltem én is,és volt is köbetkezménye az ismeretlen csajm bejelölésének...flörtölt meg ilynenek...próbáld ki,teszteld le,de ne tudjoin róla..vagy ha bízol benne,akkorne kételkedj.
2009. nov. 15. 22:04
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem ismeri, biztos vagyok benne. Annál inkább gondolom azt, hogy szimpatikus volt neki, és amiatt jelölte be. Ez elszomorít kicsit, annális inkább, mert el akarta titkolni, azaz csak véletlenül derült ki.
2009. nov. 15. 22:06
 10/17 anonim ***** válasza:
57%
lehet hármasban akarja csinálni.
2009. nov. 15. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!