21L és 34F működhet a kapcsolat?
Ez te tudod eldonteni h a jovoben mennyire fog ez teged zavarni. Am azt nem ertem.h miert volt most gond amikor adatot kellett megadni h 13ev van koztetek. Ez eddig nem.tunt fel vag mi?
Szerintem mukodhet. Mondjuk en egy eve ismerkedem egy 34eves ferfival en 19 vagyok de nem.tudnam vele elkepzelni a jovot szeretek vele lenni de ennyi. Nagyon mas az erdeklodesunk...
4-esnek: van különbség, hogy eszembe juttatott valami vagy egyáltalán nem is tűnt fel idáig.
Egyébként a mindennapokban nem tűnik fel, egyik az, hogy külsőleg inkább 27-nek néz ki, senki nem mondaná még 30-nak se. Hasonloak vagyunk, összeillünk, csak mikor eszembe jut, akkor gondolkodok el.
nekem a szüleim most 55 és 62 évesek. Apukámmal már évek óta nem lehet pl. kirándulni menni. Ha kb. 5 év múlva szeretnénk gyereket, akkor én még 26 leszek, párom meg 39. Tehát ugyan az lesz min az én édesapámnál. Persze ez nem feltétlenül így van (mert apum részben a munkája miatt van most ilyen egészségügyi állapotban), de azt szeretném, ha a gyerekeinkkel akkor is tudjunk programot szervezni, mikor már felnőttek. Igazából emiatt félek csak.
nálam 2 évig működött a nagy korkülönbséges kapcsolat...
aztán szép lassan kijöttek az ellentétek, gondolj bele, teljesen már az élethelyzetetek!
a mai fejemmel tuti dugnék vele párszor, aztán meg ágyő...
Attól függ. Elég nagy a korkülönbség, viszont pont a szüleim között ennyi év van és lassan 50 éve hogy együtt vannak.
Hogy később miből lesz gond, azt nem tudhatod, én a korban hozzám illő férjemtől pár év után elváltam.
" de azt szeretném, ha a gyerekeinkkel akkor is tudjunk programot szervezni, mikor már felnőttek. Igazából emiatt félek csak."
Apukám 80, még mindig aktív. Persze nem mozog olyan jól, de azért minket is felnevelt (40 volt amikor születtem), sőt még az unokákat is bevállalják.
Ismerek olyat is, ahol apuka olyan fiatalon halt meg, hogy azt se érte meg, hogy középiskolába menjen a gyereke. Szóval nem látsz előre, lehet, hogy 5 év múlva pelenkázod a férjed az agyvérzése után, de az is lehet, hogy 25 év múlva a 2 éves motorral száguldozó unokáját próbálja utolérni.
9-es vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!