Mit szeretnél karácsonyra kapni?
Évek óta szeretnék már egy szép szövetkabátot, de sajnos eddig nem tellett rá, és most sem fog... :(
Ez mellett pedig a Párommal szeretnék pár nyugodt estét... :) Ez fontosabb, és kivitelezhető is! :)
18L
Fizetésemelést.
Most csak a számlákra elég, utána kajára, de nem nasira, alapv. élelmiszerekre.
De, ha olyanara gondolsz, amire vágynék, autó, mert k*rva messze lakok a munkahelyemtől, és a végre nem késnék el háromnegyed órát, akkor talán még emelést is kapnék.
Azt, h visszajöjjenek a cicáim (nem pusztultak el, csak elvesztek) ♥♥♥ nagyon hiányoznak, és ezt nem pótolhatná egy tárgy sem. Szóval kérem a jó Istent, hogy adja őket vissza nekem, h újra örülhessek annak, mikor az ölembe másznak és dorombalnak, mikor kaját kérnek, és mindennek ami hozzájuk tartozik ♥♥ Mert nélkülük nem teljes az életem.
Megkapom karácsonyra, amit kértem (digitális fényképező), de számomra tőlük nincs fontosabb semmi. ♥ Em azt is, h egészségben, boldogan éljünk.
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!