Amúgy békét, szeretettet, boldogságot és sok jót és szépet.
tárgyi ajándékozást annyira nem értem. No mindegy.
2009. nov. 15. 19:07
22/40 anonim válasza:
Határtalan boldogságot!
És eljutni a Vörösmarty téri karácsonyi vásárra, látni Budapestet este!
2009. nov. 15. 19:07
23/40 anonim válasza:
én is csatlakozom az előttem szólókhoz,békét nyugalmat és csendet!
2009. nov. 15. 19:10
24/40 A kérdező kommentje:
örömmel látom hogy a békét, az együtt töltött szép perceket írjátok, és nem drága és hasztalan ajándékokat :)
2009. nov. 15. 19:12
25/40 anonim válasza:
Nyugalmat szeretnék, békét, boldogságot. Olyan karácsonyt szeretnék, mint amilyen tavaly volt. Kár, hogy nem lesz olyan.
Egyébként nagyon örülnék egy fényképezőgépnek, de a lelkem mélyén egy kiskutyára vágyok.
2009. nov. 15. 19:13
26/40 anonim válasza:
Általában amit kinézek meg is kapom,szóval Jézuskát szólítom: Yoo voltam az évben :):):)=)
Arany dollár medált $,új telefont,új mp4-est :)
A többit a szüleimre és a rokonokra bízom
2009. nov. 15. 19:16
27/40 anonim válasza:
Békét,szeretet,boldogságot,hogy együtt legyen a család,beszélgessünk,jól érezzük magunkat:) Hogy tényleg ünnep legyen az ünnep.
Semmilyen ajándék nem ér annyit,mint ha együtt vagyunk,béke,szeretet van és jól érezzük magunkat.
Mióta mamám elment(3.éve) ez a legfontosabb számomra,hogy mi élők együtt legyünk.
Amúgy nem gondolkoztam mit kérjek...
14,5/L
2009. nov. 15. 19:18
28/40 anonim válasza:
Ne haragudjatok, én kicsit álszentnek érzem ezt a semmit, csak nyugalmat szövegeket, főleg a fiatalabb korosztálytól. Szerintem mindenkinek van valami tárgyilagos dolog is amire vágyik.
2009. nov. 15. 19:26
29/40 anonim válasza:
nekem se tárgyak kellenek, hanem ez hogy a család békében eggyütt legyen, és legalább a karácsonyra hivatkozva haggyuk abba pár napra az állandó rohanást meg a feszültséget..
2009. nov. 15. 19:44
30/40 anonim válasza:
Ha tárgyról van szó, én egy papucsot néztem ki magamnak, annak örülnék, ha megkapnám. Ezenkívül örülnék, ha megtalálnám a társam, aki elfogadná a pici fiamat is, akit a múlt karácsony Jézuskája hozott?)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!