Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szeretnél karácsonyra kapni?

Mit szeretnél karácsonyra kapni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 17:29
1 2 3 4
 21/40 anonim válasza:
80%

Egy Mercedes S500.

Amúgy békét, szeretettet, boldogságot és sok jót és szépet.

tárgyi ajándékozást annyira nem értem. No mindegy.

2009. nov. 15. 19:07
 22/40 anonim ***** válasza:
92%

Határtalan boldogságot!

És eljutni a Vörösmarty téri karácsonyi vásárra, látni Budapestet este!

2009. nov. 15. 19:07
 23/40 anonim ***** válasza:
90%
én is csatlakozom az előttem szólókhoz,békét nyugalmat és csendet!
2009. nov. 15. 19:10
 24/40 A kérdező kommentje:
örömmel látom hogy a békét, az együtt töltött szép perceket írjátok, és nem drága és hasztalan ajándékokat :)
2009. nov. 15. 19:12
 25/40 anonim ***** válasza:
87%

Nyugalmat szeretnék, békét, boldogságot. Olyan karácsonyt szeretnék, mint amilyen tavaly volt. Kár, hogy nem lesz olyan.

Egyébként nagyon örülnék egy fényképezőgépnek, de a lelkem mélyén egy kiskutyára vágyok.

2009. nov. 15. 19:13
 26/40 anonim válasza:
45%

Általában amit kinézek meg is kapom,szóval Jézuskát szólítom: Yoo voltam az évben :):):)=)

Arany dollár medált $,új telefont,új mp4-est :)

A többit a szüleimre és a rokonokra bízom

2009. nov. 15. 19:16
 27/40 anonim ***** válasza:
73%

Békét,szeretet,boldogságot,hogy együtt legyen a család,beszélgessünk,jól érezzük magunkat:) Hogy tényleg ünnep legyen az ünnep.

Semmilyen ajándék nem ér annyit,mint ha együtt vagyunk,béke,szeretet van és jól érezzük magunkat.

Mióta mamám elment(3.éve) ez a legfontosabb számomra,hogy mi élők együtt legyünk.

Amúgy nem gondolkoztam mit kérjek...

14,5/L

2009. nov. 15. 19:18
 28/40 anonim ***** válasza:
62%
Ne haragudjatok, én kicsit álszentnek érzem ezt a semmit, csak nyugalmat szövegeket, főleg a fiatalabb korosztálytól. Szerintem mindenkinek van valami tárgyilagos dolog is amire vágyik.
2009. nov. 15. 19:26
 29/40 anonim ***** válasza:
87%
nekem se tárgyak kellenek, hanem ez hogy a család békében eggyütt legyen, és legalább a karácsonyra hivatkozva haggyuk abba pár napra az állandó rohanást meg a feszültséget..
2009. nov. 15. 19:44
 30/40 anonim ***** válasza:
87%
Ha tárgyról van szó, én egy papucsot néztem ki magamnak, annak örülnék, ha megkapnám. Ezenkívül örülnék, ha megtalálnám a társam, aki elfogadná a pici fiamat is, akit a múlt karácsony Jézuskája hozott?)
2009. nov. 15. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!